Ş.Karaağaç Belediyesi’nden evlere iftar servisi

ISPARTA 04.04.2022 - 17:44, Güncelleme: 04.04.2022 - 17:44
 

Ş.Karaağaç Belediyesi’nden evlere iftar servisi

Ş.Karaağaç Belediyesi’nden evlere iftar servisi
Şarkikaraağaç Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara, hayırseverlerin yardımıyla Ramazan ayı boyuncu iftar yemeği götürecek. Şarkikaraağaç Belediyesi’nden konuyla ilgili olarak yapılan bilgilendirmede, hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerinin evlerine belediye ekipleri tarafından iftar yemeklerinin servis edileceği açıklandı. Konu ile ilgili olarak Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın iftar yemeklerini evlerine kadar ulaştırıyoruz. İhtiyaç sahipleriyle buluşmamızda vesile olan, vermiş olduğumuz bu hizmete büyük yardımları olan hayırsever vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah hayırsever vatandaşlarımızın yapmış oldukları yardımları kabul eylesin. Bu vesile ile içinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayının tüm İslam alemi ve ilçemize hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ederim.” dedi.
Ş.Karaağaç Belediyesi’nden evlere iftar servisi

Şarkikaraağaç Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara, hayırseverlerin yardımıyla Ramazan ayı boyuncu iftar yemeği götürecek.

Şarkikaraağaç Belediyesi’nden konuyla ilgili olarak yapılan bilgilendirmede, hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerinin evlerine belediye ekipleri tarafından iftar yemeklerinin servis edileceği açıklandı.

Konu ile ilgili olarak Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın iftar yemeklerini evlerine kadar ulaştırıyoruz. İhtiyaç sahipleriyle buluşmamızda vesile olan, vermiş olduğumuz bu hizmete büyük yardımları olan hayırsever vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah hayırsever vatandaşlarımızın yapmış oldukları yardımları kabul eylesin. Bu vesile ile içinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayının tüm İslam alemi ve ilçemize hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ederim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.