Sosyal Medya Ne Kadar Gerçek, Ne Kadar Sanal?

ISPARTA 26.05.2022 - 12:43, Güncelleme: 26.05.2022 - 12:43
 

Sosyal Medya Ne Kadar Gerçek, Ne Kadar Sanal?

Sosyal Medya Ne Kadar Gerçek, Ne Kadar Sanal?
15-21 Mayıs 2022 Gençlik Haftası’nda, Sağlık Bakanlığı ve Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı’nın organizasyonu çerçevesinde, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü tarafından bir dizi programlar gerçekleştirildi.  ISUBÜ Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü tarafından “Gençlik ve Sosyal Medya” konulu söyleşiler kapsamında radyo ve televizyon programlarına katılımın yanı sıra konferans düzenlendi. ISUBÜ Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Öğr. Gör. Ahmet Aydın tarafından,13 Mayıs 2022 Cuma günü saat 11:30’da TRT Antalya Radyosu'nda canlı yayın programında "Sosyal Medya ve Gençlik”, “Sosyal Medya Ne Kadar Gerçek, Ne Kadar Sanal?”, “Siber Zorbalığın Çocuklar ve Gençler İçin Tehlikeleri” konularında söyleşi gerçekleştirildi. 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 14:30’da Orman Fakültesi Konferans Salonu'nda öğrencilerimizin yoğun katılımıyla konferans düzenlendi. İnternet ve sosyal medya bağımlılık ilişkileri ele alınarak, teknolojinin faydalarının yanı sıra zararlarının da olabileceği, dijital obezitenin çocuklar üzerinde olumsuz etkilerinin olduğu, akran zorbalığı ve sosyal medyanın sanal fenomenlerinin vereceği zararlar gençlere aktarıldı. 19 Mayıs 2002 Perşembe günü saat 09:30’da Kanal 32 televizyonunda, aile de sevginin çocuklar üzerine etkisi, aile ortamında yeterli sevgiyi bulamayan çocukların sosyal medya mecralarında sanal sevgi peşinde koştuğu, sosyal medyadaki her bir mecranın farklı ideolojilerin alanları olduğunu, eğer gerekli tedbirler alınmazsa zaman içerisinde 'Sosyal Medyanın Modern Köleleri' ne dönüşebileceği konularının ele alındığı canlı yayın programına katılım sağlanarak bilgilendirmeler yapıldı.  
Sosyal Medya Ne Kadar Gerçek, Ne Kadar Sanal?

15-21 Mayıs 2022 Gençlik Haftası’nda, Sağlık Bakanlığı ve Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı’nın organizasyonu çerçevesinde, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü tarafından bir dizi programlar gerçekleştirildi. 

ISUBÜ Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü tarafından “Gençlik ve Sosyal Medya” konulu söyleşiler kapsamında radyo ve televizyon programlarına katılımın yanı sıra konferans düzenlendi. ISUBÜ Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü Öğr. Gör. Ahmet Aydın tarafından,13 Mayıs 2022 Cuma günü saat 11:30’da TRT Antalya Radyosu'nda canlı yayın programında "Sosyal Medya ve Gençlik”, “Sosyal Medya Ne Kadar Gerçek, Ne Kadar Sanal?”, “Siber Zorbalığın Çocuklar ve Gençler İçin Tehlikeleri” konularında söyleşi gerçekleştirildi. 16 Mayıs 2022 Pazartesi günü saat 14:30’da Orman Fakültesi Konferans Salonu'nda öğrencilerimizin yoğun katılımıyla konferans düzenlendi. İnternet ve sosyal medya bağımlılık ilişkileri ele alınarak, teknolojinin faydalarının yanı sıra zararlarının da olabileceği, dijital obezitenin çocuklar üzerinde olumsuz etkilerinin olduğu, akran zorbalığı ve sosyal medyanın sanal fenomenlerinin vereceği zararlar gençlere aktarıldı. 19 Mayıs 2002 Perşembe günü saat 09:30’da Kanal 32 televizyonunda, aile de sevginin çocuklar üzerine etkisi, aile ortamında yeterli sevgiyi bulamayan çocukların sosyal medya mecralarında sanal sevgi peşinde koştuğu, sosyal medyadaki her bir mecranın farklı ideolojilerin alanları olduğunu, eğer gerekli tedbirler alınmazsa zaman içerisinde 'Sosyal Medyanın Modern Köleleri' ne dönüşebileceği konularının ele alındığı canlı yayın programına katılım sağlanarak bilgilendirmeler yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.