Süleyman Demirel Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günleri Başladı

ISPARTA 03.08.2022 - 13:31, Güncelleme: 03.08.2022 - 13:31
 

Süleyman Demirel Üniversitesi Tanıtım ve Tercih Günleri Başladı

SDÜ Tanıtım ve Tercih Günleri Başladı
Süleyman Demirel Üniversitesi “Tanıtım ve Tercih Günleri” başladı. Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen tanıtım günlerinde üniversite adayları, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu ve akademisyenlerle buluşarak üniversitemiz hakkında detaylı bilgi edindi. Öğrencilere ve ailelere tercih döneminde yol göstermeyi amaçlayan “Tanıtım ve Tercih Günleri”nde SDÜ’nün “eğitim, kültürel ve sosyal imkanları”, “yerleşke hayatı”, “öğrenci toplulukları, spor olanakları”, “öğretim kadrosu”, “akademik bölümleri”, “kısmi zamanlı çalışma imkanları”, “girişimcilik ekosistemi”, “burs, ulaşım ve barınma olanakları” hakkında öğrencilere bilgi verildi. Program kapsamında adaylara ve ailelere üniversitemizi yakından tanıtan bir sunum yapan Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, SDÜ’nün girişimcilik altyapısı, lisans, ön lisans ve lisansüstü programları, öğrencilere yönelik geliştirilen projeleri detaylı olarak anlattı. Prof. Dr. Dulupçu konuşmasının devamında şunları söyledi: “Ne kadar çok hayal kurabiliyorsanız; dünyanızı o kadar zenginleştiriyorsunuz. Hedef ve hayalleriniz olmalı. Hayallerinizin peşinden koşmalısınız. Üniversite size diploma ile bir anahtar verir. O anahtar size sadece ilk kapıyı açar. Diğer kapıları açmak sizin hayallerinize ve hedeflerinize bağlı. Ne yapmak istediğinizi üniversiteden ne almak istediğinizi bilmeniz lazım.” Program, 3-4 Ağustos tarihlerinde 14.00-16.00 saatleri arasında Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde akademisyenler rehberliğinde devam edecek. Tanıtım ve Tercih Günlerine katılım sağlayacak öğrenciler için Isparta Valiliği önü 15 Temmuz Demokrasi Meydanından her gün saat 13.30’da Üniversitemiz tarafından araç kaldırılacak
SDÜ Tanıtım ve Tercih Günleri Başladı

Süleyman Demirel Üniversitesi “Tanıtım ve Tercih Günleri” başladı. Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen tanıtım günlerinde üniversite adayları, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu ve akademisyenlerle buluşarak üniversitemiz hakkında detaylı bilgi edindi.

Öğrencilere ve ailelere tercih döneminde yol göstermeyi amaçlayan “Tanıtım ve Tercih Günleri”nde SDÜ’nün “eğitim, kültürel ve sosyal imkanları”, “yerleşke hayatı”, “öğrenci toplulukları, spor olanakları”, “öğretim kadrosu”, “akademik bölümleri”, “kısmi zamanlı çalışma imkanları”, “girişimcilik ekosistemi”, “burs, ulaşım ve barınma olanakları” hakkında öğrencilere bilgi verildi.

Program kapsamında adaylara ve ailelere üniversitemizi yakından tanıtan bir sunum yapan Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu, SDÜ’nün girişimcilik altyapısı, lisans, ön lisans ve lisansüstü programları, öğrencilere yönelik geliştirilen projeleri detaylı olarak anlattı. Prof. Dr. Dulupçu konuşmasının devamında şunları söyledi: “Ne kadar çok hayal kurabiliyorsanız; dünyanızı o kadar zenginleştiriyorsunuz. Hedef ve hayalleriniz olmalı. Hayallerinizin peşinden koşmalısınız. Üniversite size diploma ile bir anahtar verir. O anahtar size sadece ilk kapıyı açar. Diğer kapıları açmak sizin hayallerinize ve hedeflerinize bağlı. Ne yapmak istediğinizi üniversiteden ne almak istediğinizi bilmeniz lazım.”

Program, 3-4 Ağustos tarihlerinde 14.00-16.00 saatleri arasında Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde akademisyenler rehberliğinde devam edecek. Tanıtım ve Tercih Günlerine katılım sağlayacak öğrenciler için Isparta Valiliği önü 15 Temmuz Demokrasi Meydanından her gün saat 13.30’da Üniversitemiz tarafından araç kaldırılacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.