Süleyman Demirel'i Vefatının 7'nci Yıl Dönümünde Anıyoruz

ISPARTA 16.06.2022 - 00:23, Güncelleme: 16.06.2022 - 00:23
 

Süleyman Demirel'i Vefatının 7'nci Yıl Dönümünde Anıyoruz

Süleyman Demirel'i Vefatının 7'nci Yıl Dönümünde Anıyoruz
9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’i vefatının 7'nci yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz. SDÜ bu kapsamda 17 Haziran Cuma günü saat 14.30’da Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğretim Görevlisi Muharrem Zafer Çağlar moderatörlüğünde “Hemşehrilerinin Gözünden Demirel” konulu bir söyleşi düzenliyor. Söyleşide, Ülkemizin gelişmesine ve Türk siyasetine önemli katkıda bulunan merhum Süleyman Demirel anlatılacak.
Süleyman Demirel'i Vefatının 7'nci Yıl Dönümünde Anıyoruz

9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’i vefatının 7'nci yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz.

SDÜ bu kapsamda 17 Haziran Cuma günü saat 14.30’da Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezinde Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğretim Görevlisi Muharrem Zafer Çağlar moderatörlüğünde “Hemşehrilerinin Gözünden Demirel” konulu bir söyleşi düzenliyor.

Söyleşide, Ülkemizin gelişmesine ve Türk siyasetine önemli katkıda bulunan merhum Süleyman Demirel anlatılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.