Sütçüler Çandır köyünde Eğitime 5 Gün Süreyle Ara Verildi

07.12.2022 - 00:12, Güncelleme: 07.12.2022 - 00:12
 

Sütçüler Çandır köyünde Eğitime 5 Gün Süreyle Ara Verildi

Sütçüler Çandır köyünde Eğitime 5 Gün Süreyle Ara Verildi
Sütçüler ilçesinde bağlı Çandır Köyü'nde artan gribal enfeksiyon vakaları nedeniyle eğitime  gün süreyle ara verildi.  Sütçüler'de İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereği, Çandır Köyü’nde eğitim ve öğretime 5 gün süreyle ara verildi. Sütçüller Kaymakamlığından yapılan açıkalamada, İlçe Hıfzısıhha Kurulunun 0 Nolu kararına istinaeden ilçemiz Çandır Köyü Oğuz Önder Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulunda artan gribal enfeksiyon vakaları nedeniyle 07.12.2022 tarihinden itibaren '5 gün süreyle eğitim ve öğretime ara verilmiştir denildi.  
Sütçüler Çandır köyünde Eğitime 5 Gün Süreyle Ara Verildi

Sütçüler ilçesinde bağlı Çandır Köyü'nde artan gribal enfeksiyon vakaları nedeniyle eğitime  gün süreyle ara verildi. 

Sütçüler'de İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereği, Çandır Köyü’nde eğitim ve öğretime 5 gün süreyle ara verildi.

Sütçüller Kaymakamlığından yapılan açıkalamada, İlçe Hıfzısıhha Kurulunun 0 Nolu kararına istinaeden ilçemiz Çandır Köyü Oğuz Önder Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulunda artan gribal enfeksiyon vakaları nedeniyle 07.12.2022 tarihinden itibaren '5 gün süreyle eğitim ve öğretime ara verilmiştir denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.