Suwen Isparta'daki ilk mağazasını açtı

ISPARTA 15.08.2022 - 13:25, Güncelleme: 15.08.2022 - 13:25
 

Suwen Isparta'daki ilk mağazasını açtı

Suwen Isparta'daki ilk mağazasını açtı
Türkiye’nin en hızlı büyüyen kadın iç giyim perakende markası Suwen mağaza ağını genişletmeye devam ediyor. Türkiye’nin 41 ilinde perakende mağazalarıyla faaliyet gösteren Suwen Isparta’daki ilk, Türkiye’deki 147. mağazasını açtı. İç giyimden ev giyime, çoraptan korseye, mayo ve bikini koleksiyonlarından lohusa gruplarına kadar 1.500’e yakın ürün çeşidiyle, farklı yaş ve tarzdaki kadınların her anında yanında olmayı hedefleyen Suwen mağaza ağını genişletmeye devam ediyor. Isparta’daki ilk mağazasını Meydan AVM’de açan Suwen, şık ürün koleksiyonları, fonksiyonel ürünleri ve farklı tarz ve bedenlerdeki modelleriyle Isparta’da da beklenen ilgiyi gördü. Türkiye’deki geniş mağaza ağıyla birçok kadına ulaşan Suwen’in Genel Müdürü Ali Bolluk şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıl hızlandırdığımız büyüme hedeflerimizi 2022’de daha da arttırarak, büyüyen perakendecilik operasyonlarımız doğrultusunda yeni açacağımız mağazalarla Türkiye’de giderek daha geniş bir coğrafi alana yayılmayı planlıyoruz. Bu kapsamda daha önce olmadığımız illerde de mağaza açmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Isparta da bu illerden biriydi. Bugün Isparta’daki ilk, Türkiye genelindeki 147. mağazamızı açtığımız için mutluyuz. 2022’nin başında, tarafsız bir araştırma firmasının yaptığı incelemeye göre kadınların %95’i iç giyim, ev giyim, çorap, plaj giyim, hamile ve lohusa giyimde Suwen’i tavsiye ediyor. Bu talepten yola çıkarak, 2022 yılındaki yeni mağaza hedeflerimizi gerçekleştirmek üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedeflerimizden biri de Suwen’i sınırların dışına taşımak ve Türkiye’den özgün, kendine güvenen, Türk kadınını temsil eden bir marka çıkartmak! Bu hedef doğrultusunda, gelecek 5 yıl içinde, toplam 300 noktada var olacağımızı ve bunların 50’sinin de Türkiye sınırları dışında olmasını umuyoruz.” dedi. Suwen Hakkında: 2003 yılında İstanbul’da kurulan Suwen, Türkiye kadın iç giyim, ev giyim, plaj giyim ve çorap (KİEP) sektöründe faaliyet göstermektedir. Modern Özel Zincir Mağazalar arasında mağaza sayısı bakımından Türkiye’nin en yaygın ikinci mağaza ağına sahip olan Suwen’in mağazaları 2021 yılında yaklaşık 7,6 milyon ziyaretçi ağırlamıştır. Suwen, kendi markası ve tasarımı ile müşterilerine hizmet vermektedir. İç giyimden ev giyimine, çoraptan korseye, mayo ve bikini koleksiyonlarından lohusa gruplarına kadar geniş ürün yelpazesiyle bir kadının her anında yanındadır. Suwen Türkiye’deki perakende ağını genişletmenin yanı sıra Romanya’da faaliyet göstermektedir. Ayrıca Irak, Azerbaycan, Kıbrıs, İsrail ve Filistin’de üçüncü tarafların işlettiği satış noktalarında da faaliyetlerine devam etmektedir.
Suwen Isparta'daki ilk mağazasını açtı

Türkiye’nin en hızlı büyüyen kadın iç giyim perakende markası Suwen mağaza ağını genişletmeye devam ediyor. Türkiye’nin 41 ilinde perakende mağazalarıyla faaliyet gösteren Suwen Isparta’daki ilk, Türkiye’deki 147. mağazasını açtı.

İç giyimden ev giyime, çoraptan korseye, mayo ve bikini koleksiyonlarından lohusa gruplarına kadar 1.500’e yakın ürün çeşidiyle, farklı yaş ve tarzdaki kadınların her anında yanında olmayı hedefleyen Suwen mağaza ağını genişletmeye devam ediyor.

Isparta’daki ilk mağazasını Meydan AVM’de açan Suwen, şık ürün koleksiyonları, fonksiyonel ürünleri ve farklı tarz ve bedenlerdeki modelleriyle Isparta’da da beklenen ilgiyi gördü.

Türkiye’deki geniş mağaza ağıyla birçok kadına ulaşan Suwen’in Genel Müdürü Ali Bolluk şunları söyledi:

“Geçtiğimiz yıl hızlandırdığımız büyüme hedeflerimizi 2022’de daha da arttırarak, büyüyen perakendecilik operasyonlarımız doğrultusunda yeni açacağımız mağazalarla Türkiye’de giderek daha geniş bir coğrafi alana yayılmayı planlıyoruz. Bu kapsamda daha önce olmadığımız illerde de mağaza açmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Isparta da bu illerden biriydi. Bugün Isparta’daki ilk, Türkiye genelindeki 147. mağazamızı açtığımız için mutluyuz.

2022’nin başında, tarafsız bir araştırma firmasının yaptığı incelemeye göre kadınların %95’i iç giyim, ev giyim, çorap, plaj giyim, hamile ve lohusa giyimde Suwen’i tavsiye ediyor. Bu talepten yola çıkarak, 2022 yılındaki yeni mağaza hedeflerimizi gerçekleştirmek üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedeflerimizden biri de Suwen’i sınırların dışına taşımak ve Türkiye’den özgün, kendine güvenen, Türk kadınını temsil eden bir marka çıkartmak! Bu hedef doğrultusunda, gelecek 5 yıl içinde, toplam 300 noktada var olacağımızı ve bunların 50’sinin de Türkiye sınırları dışında olmasını umuyoruz.” dedi.

Suwen Hakkında:

2003 yılında İstanbul’da kurulan Suwen, Türkiye kadın iç giyim, ev giyim, plaj giyim ve çorap (KİEP) sektöründe faaliyet göstermektedir. Modern Özel Zincir Mağazalar arasında mağaza sayısı bakımından Türkiye’nin en yaygın ikinci mağaza ağına sahip olan Suwen’in mağazaları 2021 yılında yaklaşık 7,6 milyon ziyaretçi ağırlamıştır.

Suwen, kendi markası ve tasarımı ile müşterilerine hizmet vermektedir. İç giyimden ev giyimine, çoraptan korseye, mayo ve bikini koleksiyonlarından lohusa gruplarına kadar geniş ürün yelpazesiyle bir kadının her anında yanındadır.

Suwen Türkiye’deki perakende ağını genişletmenin yanı sıra Romanya’da faaliyet göstermektedir. Ayrıca Irak, Azerbaycan, Kıbrıs, İsrail ve Filistin’de üçüncü tarafların işlettiği satış noktalarında da faaliyetlerine devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.