Tacettin Gençay hayatını kaybetti

ISPARTA 13.01.2023 - 09:59, Güncelleme: 13.01.2023 - 09:59
 

Tacettin Gençay hayatını kaybetti

Tacettin Gençay hayatını kaybetti
Eğirdir eski Belediye Başkanlarından Tacettin Gençay vefat etti. Eğirdir eski Belediye Başkanlarından Merhum İbrahim Gençay oğlu, Sema Gençay’ın eşi, İbrahim ve Mehmet Can Gençay’ın babaları, 1999-2004 yılları arasında Eğirdir Belediye Başkanı olarak görev yapan Tacettin Gençay (74) vefat etti.Cenazesi yarın (14 Ocak 2023 Cumartesi) öğle namazını müteakip Hızırbey Camiinden alınarak Kervansaray Mezarlığında ebedi istirahatgahına tevdi edilecek olan Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.
Tacettin Gençay hayatını kaybetti

Eğirdir eski Belediye Başkanlarından Tacettin Gençay vefat etti.

Eğirdir eski Belediye Başkanlarından Merhum İbrahim Gençay oğlu, Sema Gençay’ın eşi, İbrahim ve Mehmet Can Gençay’ın babaları, 1999-2004 yılları arasında Eğirdir Belediye Başkanı olarak görev yapan Tacettin Gençay (74) vefat etti.Cenazesi yarın (14 Ocak 2023 Cumartesi) öğle namazını müteakip Hızırbey Camiinden alınarak Kervansaray Mezarlığında ebedi istirahatgahına tevdi edilecek olan Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.