Tarımla Büyüyen Isparta

ISPARTA 24.12.2022 - 12:38, Güncelleme: 24.12.2022 - 12:38
 

Tarımla Büyüyen Isparta

Isparta Ticaret Borsasının üyelerle istişare toplantılarının sonuncusu Isparta il Merkezinde gerçekleştirildi. Borsa Başkanı Hüdai Şahin, Isparta elmasına coğrafi işaret kazandırma çalışmalarının 2023 yılında tamamlanacağını söyledi.
Isparta Ticaret Borsası, bölgenin sorunlarını ve taleplerini dinleme amacıyla üyeleriyle buluşma programını geçtiğimiz günlerde başlatmıştı. Son ayağı Isparta Merkez’de Modapark Düğün salonunda gerçekleştirilen üyelerle istişare toplantısına, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin, Meclis Başkanı Nevzat Demirel ve Meclis üyeler, ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik Başkan Yardımcısı Hüseyin Dede, ITSO Meclis Başkanı Ethem Erkan Kader ve yönetimi, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı ile çok sayıda üyele katılım sağladı. Yemekli toplantı öncesi Kur’anı Kerim okundu ve daha sonra yemeğe geçildi. Borsa faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Hüdai Şahin 2023 yılına ilişkin de proje çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Şahin şunları dile getirdi:   “İlkini Şarkikaraağaç ilçesinde gerçekleştirdiğimiz ve sonrasında diğer ilçelerimizde devam ettirdiğimiz üyelerle istişare toplantımızın son ayağı Isparta Merkez oldu. Buradaki amacımız üyelerimizle birebir konuşarak, onların taleplerini, ticarette yaşadıkları sıkıntılar ve Borsamızla ilgili varsa yaşadıkları sorunlar onları dinlemek. Bölge bölge yaptığımız toplantılarda üyelerimizi dinledik. Notlarımızı aldık. Vakit geçirmeden çalışmalarımıza başladık.  Meclisimizin içinde tarım ve hayvancılık alanında hemen hemen her sektörde faaliyet gösteren güçlü bir ekibim olması sebebiyle her konuya hakim olduğumuzu düşünüyoruz. Sizlerin de desteğiyle güçlü bir Borsa anlayışıyla “Tarımla Büyüyen Isparta” olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyoruz. Çok değerli projelerimiz var, bunları zaman zaman sizlerle paylaşacağız. Örneğin Isparta elmasına coğrafi işaretleme çalışmalarında son aşamaya geldik, 2023 yılında bunu sağlamış olacağız. Isparta elmasının tanıtımı için de çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz, hem ulusal bazda hem de yerel de bununla ilgili çalışmalarımız olacak. Amacımız Isparta’ya hizmet etmek ve Isparta’da tarımın daha da gelişmesine katkı sağlayabilmek. Bu duygu ve düşüncelerimle sizleri gönülden selamlıyor, davetimizi icabet ederek programımıza teşrif ettiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Sorularınız yada önerileriniz var ise Meclis üyelerimizle birlikte dinlemeye hazırız” Şahin daha sonra hizmet ordumuz diye tanımladığı Borsa Yönetim Kurulu, Meclis Yönetimi ile Borsa çalışanlarını tek tek tanıttı. Daha sonra toplantıya katılanlar görüş ve önerilerini sundular. Isparta Ticaret Odası Başkanı Metin Çelik, “Bizim Isparta olarak en büyük eksikliğimiz ortak akıldan maalesef yoksunuz. Bu tür toplantılar sık sık düzenlenirse herkes fikrini ortaya koyarsa  bu eksikliği gidermiş oluruz, kazanan Isparta olur. O zaman aşamayacağımız hiçbir sorun kalmayacaktır. Ben bunun bir başlangıç olmasını diliyorum ve temennim bu tür etkinliklerin sık sık düzenlenmesidir. Bu toplantıdan dolayı da Borsa Yönetimini tebrik ediyorum” dedi. Daha sonra bazı katılımcılar da görüş ve önerilerini dile getirdiler.
Isparta Ticaret Borsasının üyelerle istişare toplantılarının sonuncusu Isparta il Merkezinde gerçekleştirildi. Borsa Başkanı Hüdai Şahin, Isparta elmasına coğrafi işaret kazandırma çalışmalarının 2023 yılında tamamlanacağını söyledi.

Isparta Ticaret Borsası, bölgenin sorunlarını ve taleplerini dinleme amacıyla üyeleriyle buluşma programını geçtiğimiz günlerde başlatmıştı.

Son ayağı Isparta Merkez’de Modapark Düğün salonunda gerçekleştirilen üyelerle istişare toplantısına, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hüdai Şahin, Meclis Başkanı Nevzat Demirel ve Meclis üyeler, ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik Başkan Yardımcısı Hüseyin Dede, ITSO Meclis Başkanı Ethem Erkan Kader ve yönetimi, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Dağlı ile çok sayıda üyele katılım sağladı.

Yemekli toplantı öncesi Kur’anı Kerim okundu ve daha sonra yemeğe geçildi. Borsa faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Hüdai Şahin 2023 yılına ilişkin de proje çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Şahin şunları dile getirdi:  

“İlkini Şarkikaraağaç ilçesinde gerçekleştirdiğimiz ve sonrasında diğer ilçelerimizde devam ettirdiğimiz üyelerle istişare toplantımızın son ayağı Isparta Merkez oldu. Buradaki amacımız üyelerimizle birebir konuşarak, onların taleplerini, ticarette yaşadıkları sıkıntılar ve Borsamızla ilgili varsa yaşadıkları sorunlar onları dinlemek. Bölge bölge yaptığımız toplantılarda üyelerimizi dinledik. Notlarımızı aldık. Vakit geçirmeden çalışmalarımıza başladık.  Meclisimizin içinde tarım ve hayvancılık alanında hemen hemen her sektörde faaliyet gösteren güçlü bir ekibim olması sebebiyle her konuya hakim olduğumuzu düşünüyoruz.

Sizlerin de desteğiyle güçlü bir Borsa anlayışıyla “Tarımla Büyüyen Isparta” olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyoruz. Çok değerli projelerimiz var, bunları zaman zaman sizlerle paylaşacağız. Örneğin Isparta elmasına coğrafi işaretleme çalışmalarında son aşamaya geldik, 2023 yılında bunu sağlamış olacağız. Isparta elmasının tanıtımı için de çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz, hem ulusal bazda hem de yerel de bununla ilgili çalışmalarımız olacak. Amacımız Isparta’ya hizmet etmek ve Isparta’da tarımın daha da gelişmesine katkı sağlayabilmek.

Bu duygu ve düşüncelerimle sizleri gönülden selamlıyor, davetimizi icabet ederek programımıza teşrif ettiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Sorularınız yada önerileriniz var ise Meclis üyelerimizle birlikte dinlemeye hazırız”

Şahin daha sonra hizmet ordumuz diye tanımladığı Borsa Yönetim Kurulu, Meclis Yönetimi ile Borsa çalışanlarını tek tek tanıttı. Daha sonra toplantıya katılanlar görüş ve önerilerini sundular. Isparta Ticaret Odası Başkanı Metin Çelik, “Bizim Isparta olarak en büyük eksikliğimiz ortak akıldan maalesef yoksunuz. Bu tür toplantılar sık sık düzenlenirse herkes fikrini ortaya koyarsa  bu eksikliği gidermiş oluruz, kazanan Isparta olur. O zaman aşamayacağımız hiçbir sorun kalmayacaktır. Ben bunun bir başlangıç olmasını diliyorum ve temennim bu tür etkinliklerin sık sık düzenlenmesidir. Bu toplantıdan dolayı da Borsa Yönetimini tebrik ediyorum” dedi.

Daha sonra bazı katılımcılar da görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.