TBMM BAŞKAN VEKİLİ BİLGİÇ ISPARTASPOR İÇİN GELİYOR

ISPARTA 21.07.2022 - 11:20, Güncelleme: 21.07.2022 - 11:20
 

TBMM BAŞKAN VEKİLİ BİLGİÇ ISPARTASPOR İÇİN GELİYOR

TBMM BAŞKAN VEKİLİ BİLGİÇ ISPARTASPOR İÇİN GELİYOR
Kentte sporun gelişmesi ve Ispartaspor'un büyümesi için bütün gayretini gösteren TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç yeni yönetimin tescili için yarın Ispartaya geliyor. Isparta belediye başkanı Şükrü Başdğirmenin önderliğinde yaklaşık 2 hafta süren yönetim çalışmaları sona erdi. YÖNETİM İÇİN TOPLAM 22 İŞADAMI DEVREDE Uzun toplantılar sonuç verdi .22 iş insanı taşın altına elini koydu. Başkanlık için flaş adaylar var.Tahmini bütçenin çıkarıldığı ve 15 milyon TL olduğuda gelen bilgiler arasında. DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR Ispartasporun hamisi TBMM Başkanvekili Sayın Süreyya Sadi BİLGİÇ' in bilgisi dahilinde oluşturulan yönetim yarın kamuoyuna açıklanacağı ve transfer çalışmalarının başlayacağı gelen bilgiler arasında.
TBMM BAŞKAN VEKİLİ BİLGİÇ ISPARTASPOR İÇİN GELİYOR

Kentte sporun gelişmesi ve Ispartaspor'un büyümesi için bütün gayretini gösteren TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç yeni yönetimin tescili için yarın Ispartaya geliyor.

Isparta belediye başkanı Şükrü Başdğirmenin önderliğinde yaklaşık 2 hafta süren yönetim çalışmaları sona erdi.

YÖNETİM İÇİN TOPLAM 22 İŞADAMI DEVREDE

Uzun toplantılar sonuç verdi .22 iş insanı taşın altına elini koydu. Başkanlık için flaş adaylar var.Tahmini bütçenin çıkarıldığı ve 15 milyon TL olduğuda gelen bilgiler arasında.

DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR

Ispartasporun hamisi TBMM Başkanvekili Sayın Süreyya Sadi BİLGİÇ' in bilgisi dahilinde oluşturulan yönetim yarın kamuoyuna açıklanacağı ve transfer çalışmalarının başlayacağı gelen bilgiler arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.