TBMM Başkanvekili Bilgiç : Tüm Önlemleri alıyoruz

SİYASET 31.05.2022 - 12:24, Güncelleme: 31.05.2022 - 12:24
 

TBMM Başkanvekili Bilgiç : Tüm Önlemleri alıyoruz

TBMM Başkanvekili Bilgiç : Tüm Önlemleri alıyoruz
TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç: Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın yükünü hafifletmek için tüm önlemleri alıyoruz dedi. TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Türkiye'de ve dünyada yaşanan enflasyon krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Pandemi dönemi sonrası bu tür sorunları öngördüklerini ifade eden Milletvekili Bilgiç, "Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın yükünü hafifletmek için tüm önlemleri alıyoruz" dedi. Bilgiç ayrıca, Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliği başvurularını da değerlendirdi.
TBMM Başkanvekili Bilgiç : Tüm Önlemleri alıyoruz

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç: Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın yükünü hafifletmek için tüm önlemleri alıyoruz dedi.

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Türkiye'de ve dünyada yaşanan enflasyon krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Pandemi dönemi sonrası bu tür sorunları öngördüklerini ifade eden Milletvekili Bilgiç, "Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın yükünü hafifletmek için tüm önlemleri alıyoruz" dedi. Bilgiç ayrıca, Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliği başvurularını da değerlendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.