TİMBİR’den Vali Aydın Baruş’a Hayırlı Olsun ziyareti

ISPARTA 05.07.2022 - 14:56, Güncelleme: 05.07.2022 - 14:56
 

TİMBİR’den Vali Aydın Baruş’a Hayırlı Olsun ziyareti

TİMBİR’den Vali Aydın Baruş’a Hayırlı Olsun ziyareti
Türkiye İnternet Medyası Birliği (TİMBİR) Isparta Temsilciliği yönetimi Vali Aydın Baruş’a hem hayırlı olsun hem başsağlığı ziyaretinde bulundu.  Kısa adı TİMBİR olan Türkiye İnternet Medyası Birliği Isparta Temsilcisi Rıdvan Tokmak, Temsilci Vekili Yunus Özler ve Temsilcilik yönetim kurulu üyesi Gülistan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ramazan Biçici, geçtiğimiz ay görevine başlayan Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular.           TİMBİR heyeti, geçtiğimiz günlerde kayınpederini kaybeden Vali Baruş’a ayrıca başsağlığı dileklerini de ilettiler. TOKMAK; “YENİ  GÖREVİNİZ HAYIRLI OLSUN” Vali Aydın Baruş’a yeni görevinde hayırlı uğurlu olsun dileklerini ileten TİMBİR Isparta Temsilcisi Rıdvan Tokmak, ziyarette yaptığı konuşmada; “Kısa adı TİMBİR olan Türkiye İnternet Medyası Birliğimiz Merkezi Ankara’da bulunan, Türkiye genelinde 81 ilde teşkilatlanmış bir sivil toplum kuruluşu olup, bünyesinde 700’e yakın İnternet Haber Sitesi bulunmaktadır. İlimizde ise Birliğimiz bünyesine şuana kadar 10’u aşkın İnternet Haber Medyası dahil olmuş olup, sayı her geçen gün artmaktadır. “TİMBİR’İN BÜNYESİNDE  700’E YAKIN İNTERNET HABER  SİTESİ  BULUNMAKTADIR” Bilindiği gibi, her zorlu süreçte olduğu gibi pandemi döneminde de İnternet Haber Siteleri sahibi ve personelleri halkımıza anlık olarak haberleri duyurmak için büyük bir özveri ile çalıştılar ve karşılaştıkları sorunlara rağmen halkı aydınlatma görevini en güzel şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde oldular. Bizler, (TİMBİR) Isparta Temsilciliği yönetimi olarak, bir kez daha ilimize hoşgeldiniz diyor, görevinizde başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın inşaallah” dedi. Tokmak, ayrıca Vali Baruş’a geçtiğimiz gün Kayınpederinin vefatı dolayısıyla da başsağlığı dileklerinde bulundu. VALİ BARUŞ; “TEŞEKKÜR EDİYORUM” Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Aydın Baruş da konuşmasında, pandemi döneminde sahada en çok görev yapan kesimin başında gelen kuruluşlardan birinin basın olduğunu belirterek; “Hepsine fedakârlıklarından dolayı ve şahsıma yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
TİMBİR’den Vali Aydın Baruş’a Hayırlı Olsun ziyareti
Türkiye İnternet Medyası Birliği (TİMBİR) Isparta Temsilciliği yönetimi Vali Aydın Baruş’a hem hayırlı olsun hem başsağlığı ziyaretinde bulundu.  Kısa adı TİMBİR olan Türkiye İnternet Medyası Birliği Isparta Temsilcisi Rıdvan Tokmak, Temsilci Vekili Yunus Özler ve Temsilcilik yönetim kurulu üyesi Gülistan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ramazan Biçici, geçtiğimiz ay görevine başlayan Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundular.          
TİMBİR heyeti, geçtiğimiz günlerde kayınpederini kaybeden Vali Baruş’a ayrıca başsağlığı dileklerini de ilettiler.
TOKMAK; “YENİ  GÖREVİNİZ HAYIRLI OLSUN”
Vali Aydın Baruş’a yeni görevinde hayırlı uğurlu olsun dileklerini ileten TİMBİR Isparta Temsilcisi Rıdvan Tokmak, ziyarette yaptığı konuşmada; “Kısa adı TİMBİR olan Türkiye İnternet Medyası Birliğimiz Merkezi Ankara’da bulunan, Türkiye genelinde 81 ilde teşkilatlanmış bir sivil toplum kuruluşu olup, bünyesinde 700’e yakın İnternet Haber Sitesi bulunmaktadır. İlimizde ise Birliğimiz bünyesine şuana kadar 10’u aşkın İnternet Haber Medyası dahil olmuş olup, sayı her geçen gün artmaktadır.
“TİMBİR’İN BÜNYESİNDE  700’E YAKIN İNTERNET HABER  SİTESİ  BULUNMAKTADIR”
Bilindiği gibi, her zorlu süreçte olduğu gibi pandemi döneminde de İnternet Haber Siteleri sahibi ve personelleri halkımıza anlık olarak haberleri duyurmak için büyük bir özveri ile çalıştılar ve karşılaştıkları sorunlara rağmen halkı aydınlatma görevini en güzel şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde oldular.
Bizler, (TİMBİR) Isparta Temsilciliği yönetimi olarak, bir kez daha ilimize hoşgeldiniz diyor, görevinizde başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın inşaallah” dedi. Tokmak, ayrıca Vali Baruş’a geçtiğimiz gün Kayınpederinin vefatı dolayısıyla da başsağlığı dileklerinde bulundu.
VALİ BARUŞ; “TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Aydın Baruş da konuşmasında, pandemi döneminde sahada en çok görev yapan kesimin başında gelen kuruluşlardan birinin basın olduğunu belirterek; “Hepsine fedakârlıklarından dolayı ve şahsıma yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.