Tiryakilere kötü haber ! Sigaraya zam geldi

02.01.2024 - 12:23, Güncelleme: 02.01.2024 - 12:30
 

Tiryakilere kötü haber ! Sigaraya zam geldi

Sigara fiyatlarına yeni bir zam daha yapıldı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, yaptığı açıklamada sigara zammının salı günden itibaren geçerli olacağını söyledi.
Enflasyonun etkisini bütün ürünlerde gösterirken bir zam da sigaraya yapıldı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sigaraya gelen zamlardan sonra yeni fiyatları duyurdu. Dündar zam geçişlerinin yarın da devam edeceğinin söyledi. EN DÜŞÜK SİGARA FİYATI 52 LİRA OLDU Son zamla birlikte bir sigara grubundaki en ucuz sigara fiyatı 52 TL'ye çıktı. En pahalı sigara ise 58 TL ile 60 TL arasından satılmaya başlandı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar’da haberi doğrularken zamlı sigara fiyatlarının 2 Ocak tarihinden geçerli olacağı belirtiliyor. Son zamlarla beraber bir sigara grubundaki en ucuz sigara fiyatı 52 TL'ye çıkarken en pahalı sigara da 58 TL ile 60 TL arasında değişiklik gösteriyor. 2024 yılına girilmesiyle birlikte ilk sigara grubuna zam yapıldı. JTI sigara grubuna gelen fiyat artışı 2 Ocak 2024 Salı gününden itibaren geçerli olacak.
Sigara fiyatlarına yeni bir zam daha yapıldı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, yaptığı açıklamada sigara zammının salı günden itibaren geçerli olacağını söyledi.

Enflasyonun etkisini bütün ürünlerde gösterirken bir zam da sigaraya yapıldı.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sigaraya gelen zamlardan sonra yeni fiyatları duyurdu.

Dündar zam geçişlerinin yarın da devam edeceğinin söyledi.

EN DÜŞÜK SİGARA FİYATI 52 LİRA OLDU

Son zamla birlikte bir sigara grubundaki en ucuz sigara fiyatı 52 TL'ye çıktı. En pahalı sigara ise 58 TL ile 60 TL arasından satılmaya başlandı.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar’da haberi doğrularken zamlı sigara fiyatlarının 2 Ocak tarihinden geçerli olacağı belirtiliyor. Son zamlarla beraber bir sigara grubundaki en ucuz sigara fiyatı 52 TL'ye çıkarken en pahalı sigara da 58 TL ile 60 TL arasında değişiklik gösteriyor.

2024 yılına girilmesiyle birlikte ilk sigara grubuna zam yapıldı. JTI sigara grubuna gelen fiyat artışı 2 Ocak 2024 Salı gününden itibaren geçerli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.