TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Isparta’ya Geliyor

EKONOMİ 15.11.2021 - 16:37, Güncelleme: 15.11.2021 - 16:37
 

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Isparta’ya Geliyor

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Isparta’ya Geliyor
Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, yapımı geçtiğimiz yıllarda tamamlanan ve içinde Isparta Ticaret Odası, Isparta Ticaret Borsası gibi ekonomiyle ilgili kurum ve kuruluşların bulunduğu ISPARTA EKONOMİ KAMPÜSÜ’nün 18 Kasım 2021 Perşembe günü hizmete açılacağını ve açılış törenine TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılacağını bildirdi.   Isparta Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Tutar, Oda Meclis Başkanı Osman Şahlan, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ve Borsa Meclis Başkanı Mehmet Doğan, söz konusu açılışla ilgili olarak yaptıkları davette; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun teşrifleriyle gerçekleştirilecek olan, 16. Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Isparta Ticaret Borsası ve ekonomiye yön veren kurum ve kuruluşların içinde yer aldığı yeni hizmet binamızın açılış töreninde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.” TARİH: 18 Kasım 2021 Perşembe Saat: Açılış 16.00 Toplantı (üyelere) 16.30 ADRES: Isparta Ticaret Kampüsü Süleyman Demirel Bulvarı 102. Cadde No.185 ISPARTA
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Isparta’ya Geliyor

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Tutar, yapımı geçtiğimiz yıllarda tamamlanan ve içinde Isparta Ticaret Odası, Isparta Ticaret Borsası gibi ekonomiyle ilgili kurum ve kuruluşların bulunduğu ISPARTA EKONOMİ KAMPÜSÜ’nün 18 Kasım 2021 Perşembe günü hizmete açılacağını ve açılış törenine TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılacağını bildirdi.
 
Isparta Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Tutar, Oda Meclis Başkanı Osman Şahlan, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ve Borsa Meclis Başkanı Mehmet Doğan, söz konusu açılışla ilgili olarak yaptıkları davette; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun teşrifleriyle gerçekleştirilecek olan, 16. Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı ve Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Isparta Ticaret Borsası ve ekonomiye yön veren kurum ve kuruluşların içinde yer aldığı yeni hizmet binamızın açılış töreninde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.”
TARİH: 18 Kasım 2021 Perşembe
Saat: Açılış 16.00 Toplantı (üyelere) 16.30
ADRES: Isparta Ticaret Kampüsü
Süleyman Demirel Bulvarı
102. Cadde No.185 ISPARTA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.