Tural yeni yıla girerken onları unutmadı

ISPARTA 01.01.2024 - 16:01, Güncelleme: 01.01.2024 - 16:01
 

Tural yeni yıla girerken onları unutmadı

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, yılın son gününde şehit ailesi, tedavi gören hastalar ve görevli emniyet güçlerini ziyaret ederek, sağlıklı, huzurlu bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu
2023 yılının son gününde İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, beraberinde İl Başkanı İbrahim Tekeli, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı ve partinin kadın kolu üyeleriyle çeşitli ziyaretlerde bulundu. ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET Tural, ilk olarak 2016 yılında İstanbul’da ki patlamada şehit düşen Polis Durmuş Öcal’ın ailesini ziyaret etti.  Şehidin Babası Şerafettin Öcal ile sohbet eden Tural, şehit ailesinin yeni yılını kutlayarak, “Milletimizin birlik ve beraberliği için canını feda eden aziz şehitlerimiz milletimizin yüreğinde yaşayacaktır. Şehitlerimizin aileleri bizlerin baş tacıdır. Daha önce olduğu gibi, şehit yakınları ve gazilerimizin belediye başkanlığımız döneminde de her zaman emrinde olacağız. Bu vesileye tüm şehitlerimizi ve ahirete irtihal eden tüm gazilerimizi rahmetle yad ediyorum” dedi. Ziyarette Tural, şehit babası Şerafettin Öcal’a Türk bayrağı ve Kur’an-ı Kerim armağan etti. HASTALARI VE EMNİYET GÜÇLERİNİ ZİYARET ETTİ Tural ve parti heyeti yeni yılın son gününde hastaları da unutmadı. Şehir Hastanesine gelen Tural, ilk olarak acil serviste bekleyen hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Ardından hastanenin çeşitli servislerinde tedavi gören hastaları ziyaret eden İyi Parti Belediye Başkan Adayı Tural, hastalarla sohbet etti. Tural “Tüm hastalarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum. Hepsine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca hastane görevlilerine de hayırlı görevler dilerim.” diyerek sağlık ve huzur dolu yeni  bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.  Daha sonra karayolu güvenlik noktalarında görevli emniyet güçlerini ziyaret eden Tural, emniyet güçlerinin yeni yılını kutlayıp, görevlerinde başarılar diledi.
İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, yılın son gününde şehit ailesi, tedavi gören hastalar ve görevli emniyet güçlerini ziyaret ederek, sağlıklı, huzurlu bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu

2023 yılının son gününde İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, beraberinde İl Başkanı İbrahim Tekeli, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tuğlacı ve partinin kadın kolu üyeleriyle çeşitli ziyaretlerde bulundu.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Tural, ilk olarak 2016 yılında İstanbul’da ki patlamada şehit düşen Polis Durmuş Öcal’ın ailesini ziyaret etti.  Şehidin Babası Şerafettin Öcal ile sohbet eden Tural, şehit ailesinin yeni yılını kutlayarak, “Milletimizin birlik ve beraberliği için canını feda eden aziz şehitlerimiz milletimizin yüreğinde yaşayacaktır. Şehitlerimizin aileleri bizlerin baş tacıdır. Daha önce olduğu gibi, şehit yakınları ve gazilerimizin belediye başkanlığımız döneminde de her zaman emrinde olacağız. Bu vesileye tüm şehitlerimizi ve ahirete irtihal eden tüm gazilerimizi rahmetle yad ediyorum” dedi. Ziyarette Tural, şehit babası Şerafettin Öcal’a Türk bayrağı ve Kur’an-ı Kerim armağan etti.

HASTALARI VE EMNİYET GÜÇLERİNİ ZİYARET ETTİ

Tural ve parti heyeti yeni yılın son gününde hastaları da unutmadı. Şehir Hastanesine gelen Tural, ilk olarak acil serviste bekleyen hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Ardından hastanenin çeşitli servislerinde tedavi gören hastaları ziyaret eden İyi Parti Belediye Başkan Adayı Tural, hastalarla sohbet etti. Tural “Tüm hastalarımıza Rabbimden acil şifalar diliyorum. Hepsine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ayrıca hastane görevlilerine de hayırlı görevler dilerim.” diyerek sağlık ve huzur dolu yeni  bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.  Daha sonra karayolu güvenlik noktalarında görevli emniyet güçlerini ziyaret eden Tural, emniyet güçlerinin yeni yılını kutlayıp, görevlerinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.