Türkbeleni’nde merdiven yapımına başlandı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2023 - 14:30, Güncelleme: 07.12.2023 - 14:15
 

Türkbeleni’nde merdiven yapımına başlandı

Türkbeleni’nde merdiven yapımına başlandı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat ilçesinde bulunan Türkbeleni Mesire alanına vatandaşların çıkabilmeleri amacıyla merdiven yapımına başladı.Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın kontrolünde gerçekleşen çalışma 30 Kasım tarihinde başladı ve 120 iş gününde tamamlanması hedefleniyor. İhale bedeli 3 milyon 999 bin 155 TL olan proje kapsamında Türkbeleni Mesire Alanı’na vatandaşların çıkabilmeleri amacıyla merdiven yapılacak. Türkbeleni’ndeki asansörün de tamir işleminin yurtdışından gelecek olan malzemelerle beraber Şubat ayında tamamlanması hedefleniyor.
Türkbeleni’nde merdiven yapımına başlandı
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat ilçesinde bulunan Türkbeleni Mesire alanına vatandaşların çıkabilmeleri amacıyla merdiven yapımına başladı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın kontrolünde gerçekleşen çalışma 30 Kasım tarihinde başladı ve 120 iş gününde tamamlanması hedefleniyor. İhale bedeli 3 milyon 999 bin 155 TL olan proje kapsamında Türkbeleni Mesire Alanı’na vatandaşların çıkabilmeleri amacıyla merdiven yapılacak. Türkbeleni’ndeki asansörün de tamir işleminin yurtdışından gelecek olan malzemelerle beraber Şubat ayında tamamlanması hedefleniyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.