Türkiye Burdur'u konuşuyor

24.11.2021 - 20:00, Güncelleme: 24.11.2021 - 20:08
 

Türkiye Burdur'u konuşuyor

Türkiye Burdur'u konuşuyor
Burdur'da mermer işiyle uğraşan Çinli Wei Liu, Güzelleştirme Parkı’nda sigara isteyen bir şahsı "Kullanmıyorum" diyerek geri çevirince karnından bıçaklandı. Yapılan haberler sonrası olayın Türkiye gündeme düşmesiyle birlikte yaşananlar büyük ses getirdi. Özellikle sosyal medyada haberlerin paylaşılmasıyla birlikte Twitter’de ‘’Burdur’’ kelimesi bir anda Trend Topic (TT) oldu.Yaşananlar Burdur adına yakışmasa da herkes haritada Burdur adını aradı. Geçmişte Salda Gölü ve çeşitli doğal güzellikleri ile anılan Burdur, bu kez yaşanan talihsiz olay ile Türkiye’ye adını duyurdu. İşte Twitter kullanıcılarının ‘’Burdur’’ hakkında yaptığı bazı paylaşımlar
Türkiye Burdur'u konuşuyor

Burdur'da mermer işiyle uğraşan Çinli Wei Liu, Güzelleştirme Parkı’nda sigara isteyen bir şahsı "Kullanmıyorum" diyerek geri çevirince karnından bıçaklandı. Yapılan haberler sonrası olayın Türkiye gündeme düşmesiyle birlikte yaşananlar büyük ses getirdi. Özellikle sosyal medyada haberlerin paylaşılmasıyla birlikte Twitter’de ‘’Burdur’’ kelimesi bir anda Trend Topic (TT) oldu.Yaşananlar Burdur adına yakışmasa da herkes haritada Burdur adını aradı. Geçmişte Salda Gölü ve çeşitli doğal güzellikleri ile anılan Burdur, bu kez yaşanan talihsiz olay ile Türkiye’ye adını duyurdu.

İşte Twitter kullanıcılarının ‘’Burdur’’ hakkında yaptığı bazı paylaşımlar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.