Tuvalette hareketsiz yatarken bulunan adam hayatını kaybetti

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2023 - 15:30, Güncelleme: 02.11.2023 - 15:09
 

Tuvalette hareketsiz yatarken bulunan adam hayatını kaybetti

Tuvalette hareketsiz yatarken bulunan adam hayatını kaybetti
Antalya’nın Manavgat ilçesinde çarşının tuvaletinde yerde hareketsiz yatarken bulunan şahıs, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.Edinilen bilgiye göre, vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine Ilıca-Kumköy turizm merkezindeki Kumköy Center isimli çarşıya gelen jandarma ve sağlık ekipleri, tuvalette hareketsiz şekilde yatan Oğuz Erçin’i (48) yapılan ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı. Erçin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Erçin’in cenazesi Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Timi, cumhuriyet savcısı ve adli tabibin yaptığı incelemelerin ardından kesin ölüm sebebinin tespit edilebilmesi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Tuvalette hareketsiz yatarken bulunan adam hayatını kaybetti
Antalya’nın Manavgat ilçesinde çarşının tuvaletinde yerde hareketsiz yatarken bulunan şahıs, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Edinilen bilgiye göre, vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine Ilıca-Kumköy turizm merkezindeki Kumköy Center isimli çarşıya gelen jandarma ve sağlık ekipleri, tuvalette hareketsiz şekilde yatan Oğuz Erçin’i (48) yapılan ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırıldı. Erçin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Erçin’in cenazesi Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Timi, cumhuriyet savcısı ve adli tabibin yaptığı incelemelerin ardından kesin ölüm sebebinin tespit edilebilmesi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.