Ülkemiz huzura kavuşacak

SİYASET 04.07.2022 - 13:43, Güncelleme: 04.07.2022 - 13:43
 

Ülkemiz huzura kavuşacak

Ülkemiz huzura kavuşacak
Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, CHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi, DEVA, Saadet Partisi ve Demokrat Parti liderlerinden oluşan 6'lı masa, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ev sahipliğinde beşinci kez bir araya gelmesine ilişkin  açıklamada bulundu.           "Liderler Buluşması”  sonrası açıklamada bulunan  CHP'li Yalım Halıcı; "Yarının Türkiye'sini inşa etmek adına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ev sahipliğinde Genel başkanlarımız bir araya geldi. Türkiye tarihinde önemli bir siyasi başarıya imza atan başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, diğer liderlerimizi tebrik ederim. Yaşadığımız dönemin bize yüklediği sorumluluğun farkındayız ve  kararlıyız; bu düzen değişecek, ülkemiz huzura kavuşacak!"  
Ülkemiz huzura kavuşacak

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, CHP, İYİ Parti, Gelecek Partisi, DEVA, Saadet Partisi ve Demokrat Parti liderlerinden oluşan 6'lı masa, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ev sahipliğinde beşinci kez bir araya gelmesine ilişkin  açıklamada bulundu.          
"Liderler Buluşması”  sonrası açıklamada bulunan  CHP'li Yalım Halıcı; "Yarının Türkiye'sini inşa etmek adına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ev sahipliğinde Genel başkanlarımız bir araya geldi. Türkiye tarihinde önemli bir siyasi başarıya imza atan başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, diğer liderlerimizi tebrik ederim. Yaşadığımız dönemin bize yüklediği sorumluluğun farkındayız ve  kararlıyız; bu düzen değişecek, ülkemiz huzura kavuşacak!"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.