Ünal Sofulu vefat etti

YAŞAM 02.03.2022 - 18:25, Güncelleme: 02.03.2022 - 18:25
 

Ünal Sofulu vefat etti

Ünal Sofulu vefat etti
Isparta'nın tanınmış iş adamlarından Ünal Sofulu vefat etti. Ünal Sofulunun  Cenazesi 03.03.2022 Perşembe günü öğlen Namazına mütakip karaağaç mahallesi meydanlık camisinde kaldırılacak. Gülistan Gazetesi ve Ispartam Haber ailesi olarak Ünal Sofulu'ya Allahtan Rahmet yakın dost ve akrabalarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.
Ünal Sofulu vefat etti

Isparta'nın tanınmış iş adamlarından Ünal Sofulu vefat etti. Ünal Sofulunun  Cenazesi 03.03.2022 Perşembe günü öğlen Namazına mütakip karaağaç mahallesi meydanlık camisinde kaldırılacak.

Gülistan Gazetesi ve Ispartam Haber ailesi olarak Ünal Sofulu'ya Allahtan Rahmet yakın dost ve akrabalarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.