Üniversite öğrencisi kıza tecavüz iddiasıyla tutuklandı

12.05.2022 - 13:43, Güncelleme: 12.05.2022 - 13:43
 

Üniversite öğrencisi kıza tecavüz iddiasıyla tutuklandı

Üniversite öğrencisi kıza tecavüz iddiasıyla tutuklandı
Burdur’da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde öğrenci olan Y.K. (19) ‘nın kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu  N.F.Y. (27) isimli kişi gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevkedilen N.F.Y. çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevine konuldu. İddiaya göre ikili birlikte alkol aldı. Alkol aldıktan sonra Y.K., N.F.Y.’nin kendisine zorla tecavüz ettiğini iddia etti. N.F.Y ise ifadesinde gönüllü olarak ilişkiye girdiklerini belirtti.
Üniversite öğrencisi kıza tecavüz iddiasıyla tutuklandı

Burdur’da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi’nde öğrenci olan Y.K. (19) ‘nın kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu  N.F.Y. (27) isimli kişi gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevkedilen N.F.Y. çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı Cezaevine konuldu.

İddiaya göre ikili birlikte alkol aldı. Alkol aldıktan sonra Y.K., N.F.Y.’nin kendisine zorla tecavüz ettiğini iddia etti. N.F.Y ise ifadesinde gönüllü olarak ilişkiye girdiklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.