Üreticilerden örnek davranış

ISPARTA 20.07.2022 - 11:39, Güncelleme: 20.07.2022 - 11:39
 

Üreticilerden örnek davranış

Üreticilerden örnek davranış
ISPARTA HABER - Isparta merkeze bağlı Yazısöğüt köyünde çıkan ağıl yangınında 200 küçükbaş hayvan telef olmuştu. Büyük bir dayanışma örneği sergileyen üreticiler, Durkadın ile Hasan Yavuz ailesine destek olmak için bir araya geldi ve imece usulü ile topladıkları 100 koyun ve keçiyi aileye teslim etti Nisan ayında Durkadın Yavuz çalı temizliği yapmak amacıyla ateş yaktı. Ateşten çıkan kıvılcımla bir anda alevler etrafa sıçrayarak ağılı sardı. 150 küçükbaş hayvan telef oldu. Yaralanan hayvanlarsa olay yerine gelen ekipler tarafından kurtarıldı. Yangın sonrası Yavuz çifti gözyaşlarına hakim olamamıştı. Bu gözyaşları bir ay sonra mutluluğa dönüştü. Isparta koyun ve keçi yetiştiricileri birliğine bağlı üreticiler felaketin ardından Yavuz çiftine destek olmak amacıyla bir araya geldi. İmece usulü ile topladıkları 100 koyun ve keçiyi aileye verildi. ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞTIK Isparta Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı Süleyman Yaşar Köroğlu, “Birlik üyelerimize mesaj attık. Bize dönen yetiştiricilerimizin bize verdikleri koyun ve keçileri toplayarak Yavuz çiftine teslim ettik. Elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık” dedi.  
Üreticilerden örnek davranış

ISPARTA HABER - Isparta merkeze bağlı Yazısöğüt köyünde çıkan ağıl yangınında 200 küçükbaş hayvan telef olmuştu. Büyük bir dayanışma örneği sergileyen üreticiler, Durkadın ile Hasan Yavuz ailesine destek olmak için bir araya geldi ve imece usulü ile topladıkları 100 koyun ve keçiyi aileye teslim etti

Nisan ayında Durkadın Yavuz çalı temizliği yapmak amacıyla ateş yaktı. Ateşten çıkan kıvılcımla bir anda alevler etrafa sıçrayarak ağılı sardı. 150 küçükbaş hayvan telef oldu. Yaralanan hayvanlarsa olay yerine gelen ekipler tarafından kurtarıldı. Yangın sonrası Yavuz çifti gözyaşlarına hakim olamamıştı. Bu gözyaşları bir ay sonra mutluluğa dönüştü. Isparta koyun ve keçi yetiştiricileri birliğine bağlı üreticiler felaketin ardından Yavuz çiftine destek olmak amacıyla bir araya geldi. İmece usulü ile topladıkları 100 koyun ve keçiyi aileye verildi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞTIK

Isparta Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı Süleyman Yaşar Köroğlu, “Birlik üyelerimize mesaj attık. Bize dönen yetiştiricilerimizin bize verdikleri koyun ve keçileri toplayarak Yavuz çiftine teslim ettik. Elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.