Uyuşturucu madde operasyonunda 15 kilogram eroin ile geçirildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2023 - 15:30, Güncelleme: 13.12.2023 - 15:05
 

Uyuşturucu madde operasyonunda 15 kilogram eroin ile geçirildi

Uyuşturucu madde operasyonunda 15 kilogram eroin ile geçirildi
Antalya’da polisin bir eve yaptığı baskında 15 kilogram ron maddesi ele geçirilirken 1 şüpheli gözaltına alındı.Merkez Kepez ilçesi Kızılarık Mahallesinde bir adreste uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarını alan ekipler Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla harekete geçti.Adrese yapılan baskında narkotik ekiplerinin de desteğiyle yapılan arama sonucunda 15 kilogram eroin maddesi ele geçirildi. Evdi bulunan 1 şüpheli gözaltına alınırken işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
Uyuşturucu madde operasyonunda 15 kilogram eroin ile geçirildi
Antalya’da polisin bir eve yaptığı baskında 15 kilogram ron maddesi ele geçirilirken 1 şüpheli gözaltına alındı.
Merkez Kepez ilçesi Kızılarık Mahallesinde bir adreste uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarını alan ekipler Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla harekete geçti.
Adrese yapılan baskında narkotik ekiplerinin de desteğiyle yapılan arama sonucunda 15 kilogram eroin maddesi ele geçirildi. Evdi bulunan 1 şüpheli gözaltına alınırken işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.