Üzüm pazarı yenileme projesi başlıyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2020 - 16:45, Güncelleme: 31.08.2020 - 16:45
 

Üzüm pazarı yenileme projesi başlıyor

Isparta Belediyesi, kent merkezinde kötü bir görünümdeki tarihi üzüm pazarında restorasyon çalışması yapılacak.
Isparta Belediyesi, kent merkezinde kötü bir görünümdeki tarihi üzüm pazarında restorasyon çalışması yapılacak. Daha önce yapılacak çalışmalarla ilgili esnafları bilgilendiren Başkan Başdeğirmen, çalışmaların okulların açılmasından sonra başlamasını talep eden esnaf ile bir kez daha istişare etti. Yapılan kir alışverişinin ardından çalışmaların yarın itibari ile başlamasına karar verildi. Tarihi Üzüm Pazarı. Isparta kent merkezindeki Üzüm Pazarı, yıllar sonra yenileniyor. Kent merkezinde kötü bir görüntü oluşturan üzüm pazarını Isparta Belediyesi kendi imkanları ile esnafa bir kuruş harcatmadan yenileyecek. Süreç içerisinde esnaflarla sürekli kir alışverişi yapan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bugün esnaflarla bir kez daha bir araya geldi. Esnaflardan bazıları üzüm pazarındaki çalışmaların yüz yüze eğitimin başlayacağı 21 Eylül’den sonra başlamasını istedi. Pazardaki bazı esnafların bu talebi üzerine konuşan Başkan Başdeğirmen ise, kış mevsiminin yaklaştığını belirterek, “bizim amacımız gece gündüz çalışarak burayı kısa süre içerisinde bitirmek” dedi. Başkan Başdeğirmen yapılacak çalışmalarla ilgili de Esnaflara bilgi verdi.
Isparta Belediyesi, kent merkezinde kötü bir görünümdeki tarihi üzüm pazarında restorasyon çalışması yapılacak.

Isparta Belediyesi, kent merkezinde kötü bir görünümdeki tarihi üzüm pazarında restorasyon çalışması yapılacak. Daha önce yapılacak çalışmalarla ilgili esnafları bilgilendiren Başkan Başdeğirmen, çalışmaların okulların açılmasından sonra başlamasını talep eden esnaf ile bir kez daha istişare etti. Yapılan kir alışverişinin ardından çalışmaların yarın itibari ile başlamasına karar verildi.

Tarihi Üzüm Pazarı. Isparta kent merkezindeki Üzüm Pazarı, yıllar sonra yenileniyor. Kent merkezinde kötü bir görüntü oluşturan üzüm pazarını Isparta Belediyesi kendi imkanları ile esnafa bir kuruş harcatmadan yenileyecek. Süreç içerisinde esnaflarla sürekli kir alışverişi yapan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, bugün esnaflarla bir kez daha bir araya geldi.

Esnaflardan bazıları üzüm pazarındaki çalışmaların yüz yüze eğitimin başlayacağı 21 Eylül’den sonra başlamasını istedi. Pazardaki bazı esnafların bu talebi üzerine konuşan Başkan Başdeğirmen ise, kış mevsiminin yaklaştığını belirterek, “bizim amacımız gece gündüz çalışarak burayı kısa süre içerisinde bitirmek” dedi. Başkan Başdeğirmen yapılacak çalışmalarla ilgili de Esnaflara bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.