Vali Baruş Koçtepe Köyünde

ISPARTA 05.06.2022 - 15:08, Güncelleme: 05.06.2022 - 15:10
 

Vali Baruş Koçtepe Köyünde

Vali Baruş Koçtepe Köyünde
Isparta’nın Gönen ilçesine bağlı Koçtepe Köyü’nde sel felaketi yaşandı. Çok sayıda küçükbaş hayvan telef oldu. Evler, ağıllar zarar gördü. Yollarda sel taşkınları meydana geldi. Koçtepe Köyü’nde dün akşam saatlerine başlayan ve etkisini artıran sağanak yapış sonrası köyde sel meydana geldi. Evler, ağıllar sular altında kaldı. İlk belirlemelere göre 50 küçükbaş hayvan telef oldu. Yollarda sel baskınları oluştu. Vidanjör yardımıyla sel basan evlerdeki sular tahliye edildi. Koçtepe Köyü resmen felaketi yaşadı. Köyde yaşayan 57 yaşında bir vatandaş; ‘Bu yaşıma kadar böyle felaket görmedim’ dedi. Köyde iş makinaları yardımıyla kapanan yollar açıldı. VALİ OLAY YERİNDE Burdur-Isparta ve Antalya’yı etkisi altına alan, Burdur’da bir vatandaşın ölümüne sebep olan sel ve baskınlardan sonra Bölgemizdeki illerin Vali ve yetkilileri olay yerlerine intikal edrek gerekli incelemeleri başlattılar. Isparta Valisi Aydın BARUŞ,da Isparta’nın Gönen İlçesi Koçtepe köyünde, dün akşam saatlerinde meydana gelen taşkın bölgesinde incelemelerde bulunarak selden etkilenen vatandaşlarla bir araya geldiler. Vali Baruş'a, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, AFAD Müdürü Etem Kılıçaslan,  DSİ, Bölge Müdürü Rahmi ŞAHİN, 181.Şube Müdürü Hüseyin Ergin Erbaş ile Makine ve İkmal Şube Müdürü Hayri GÖLGELİ de eşlik ettiler. Yetkililer köylülerle görüştü ve bilgi aldı. Isparta Valisi Baruş yaraların en kısa zamanda sarılacağını belirterek geçmiş olsun dileklerini iletti.  
Vali Baruş Koçtepe Köyünde

Isparta’nın Gönen ilçesine bağlı Koçtepe Köyü’nde sel felaketi yaşandı. Çok sayıda küçükbaş hayvan telef oldu. Evler, ağıllar zarar gördü. Yollarda sel taşkınları meydana geldi.

Koçtepe Köyü’nde dün akşam saatlerine başlayan ve etkisini artıran sağanak yapış sonrası köyde sel meydana geldi. Evler, ağıllar sular altında kaldı. İlk belirlemelere göre 50 küçükbaş hayvan telef oldu. Yollarda sel baskınları oluştu. Vidanjör yardımıyla sel basan evlerdeki sular tahliye edildi. Koçtepe Köyü resmen felaketi yaşadı.

Köyde yaşayan 57 yaşında bir vatandaş; ‘Bu yaşıma kadar böyle felaket görmedim’ dedi. Köyde iş makinaları yardımıyla kapanan yollar açıldı.

VALİ OLAY YERİNDE

Burdur-Isparta ve Antalya’yı etkisi altına alan, Burdur’da bir vatandaşın ölümüne sebep olan sel ve baskınlardan sonra Bölgemizdeki illerin Vali ve yetkilileri olay yerlerine intikal edrek gerekli incelemeleri başlattılar.

Isparta Valisi Aydın BARUŞ,da Isparta’nın Gönen İlçesi Koçtepe köyünde, dün akşam saatlerinde meydana gelen taşkın bölgesinde incelemelerde bulunarak selden etkilenen vatandaşlarla bir araya geldiler. Vali Baruş'a, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, AFAD Müdürü Etem Kılıçaslan,  DSİ, Bölge Müdürü Rahmi ŞAHİN, 181.Şube Müdürü Hüseyin Ergin Erbaş ile Makine ve İkmal Şube Müdürü Hayri GÖLGELİ de eşlik ettiler. Yetkililer köylülerle görüştü ve bilgi aldı. Isparta Valisi Baruş yaraların en kısa zamanda sarılacağını belirterek geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.