Vali Baruş’tan mahalle ziyareti

ISPARTA 20.09.2022 - 12:48, Güncelleme: 20.09.2022 - 12:48
 

Vali Baruş’tan mahalle ziyareti

Vali Baruş’tan mahalle ziyareti
Vali Aydın Baruş, mahalle ziyaretleri kapsamında Davraz ve Karaağaç mahallelerini bir dizi inceleme ve ziyarette bulundu. Ziyaretlerine Davraz mahallesinden başlayan Vali Baruş beraberinde İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Alpay Acar ve İl İdare ve Denetim Müdürü Figen Beşik ile mahalle muhtarı Coşkun Kunt’u ziyaret etti. Muhtar Kunt ile başta asayiş olmak üzere sosyal yardımlar ve vatandaş talepleri hakkında görüş alış verişinde bulundu. Mahallede; esnafları ve   aile sağlığı merkezini de ziyaret erden Vali Baruş son olarak ihtiyaç sahibi bir vatandaşımızı ikametinde ziyaret etti. Ardından Karaağaç mahallesine geçen Vali Baruş mahalle muhtarı İbrahim Akyıldız ile asayiş, sosyal yardımlar ve vatandaş talepleri hakkında görüş alış verişinde bulunarak esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
Vali Baruş’tan mahalle ziyareti

Vali Aydın Baruş, mahalle ziyaretleri kapsamında Davraz ve Karaağaç mahallelerini bir dizi inceleme ve ziyarette bulundu.

Ziyaretlerine Davraz mahallesinden başlayan Vali Baruş beraberinde İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Alpay Acar ve İl İdare ve Denetim Müdürü Figen Beşik ile mahalle muhtarı Coşkun Kunt’u ziyaret etti. Muhtar Kunt ile başta asayiş olmak üzere sosyal yardımlar ve vatandaş talepleri hakkında görüş alış verişinde bulundu. Mahallede; esnafları ve   aile sağlığı merkezini de ziyaret erden Vali Baruş son olarak ihtiyaç sahibi bir vatandaşımızı ikametinde ziyaret etti.

Ardından Karaağaç mahallesine geçen Vali Baruş mahalle muhtarı İbrahim Akyıldız ile asayiş, sosyal yardımlar ve vatandaş talepleri hakkında görüş alış verişinde bulunarak esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.