Vali Baruş'tan Şehit Ailesi ve Gazi ziyareti

ISPARTA 31.05.2022 - 14:11, Güncelleme: 31.05.2022 - 14:11
 

Vali Baruş'tan Şehit Ailesi ve Gazi ziyareti

Vali Baruş'tan Şehit Ailesi ve Gazi ziyareti
Vali Baruş, 1999 tarihinde Gölcük Denizaltı  Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda görevli iken meydana gelen depremde şehit olan  Denizaltı Er Zekeriya Bakırlı’nın Yalvaç ilçesinde ikamet eden annesi Şerife Bakırlı ve kardeşlerini ziyaret etti.  Vali Baruş şehidimizin emaneti aileye taziye dileklerini ileterek aileyle bir süre sohbet etti.  Vali Baruş ardından, 1993 yılında Hakkari’nin Çukurca ilçesinde  terörle mücadele kapsamında yapılan operasyon esnasında gözünden yaralanarak gazi olan Piyade Çavuş Hakan Keklikoğlu’nu  ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş kahraman gazimiz ve ailesiyle bir süre sohbet ederek herhangi bir istekleri olup olmadığını sordu.  
Vali Baruş'tan Şehit Ailesi ve Gazi ziyareti

Vali Baruş, 1999 tarihinde Gölcük Denizaltı  Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda görevli iken meydana gelen depremde şehit olan  Denizaltı Er Zekeriya Bakırlı’nın Yalvaç ilçesinde ikamet eden annesi Şerife Bakırlı ve kardeşlerini ziyaret etti. 
Vali Baruş şehidimizin emaneti aileye taziye dileklerini ileterek aileyle bir süre sohbet etti. 
Vali Baruş ardından, 1993 yılında Hakkari’nin Çukurca ilçesinde  terörle mücadele kapsamında yapılan operasyon esnasında gözünden yaralanarak gazi olan Piyade Çavuş Hakan Keklikoğlu’nu  ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Baruş kahraman gazimiz ve ailesiyle bir süre sohbet ederek herhangi bir istekleri olup olmadığını sordu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.