Vali Seymenoğlu Gelendost’ta

ISPARTA 06.05.2022 - 11:21, Güncelleme: 06.05.2022 - 11:21
 

Vali Seymenoğlu Gelendost’ta

Vali Seymenoğlu Gelendost’ta
Vali Ömer Seymenoğlu Gelendost ilçesine çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Ramazan Bayramı’nın ardından ilçedeki esnafları ziyaret eden Vali Seymenoğlu esnafın bayramını kutlayarak hayırlı işler temennisinde bulundu.     Beraberinde İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ile Gelendost İlçe Emniyet Amirliğini de ziyaret eden Vali Seymenoğlu yürütülen çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı. Vali Ömer Seymenoğlu Gelendost ilçesinde bulunan Bölge Trafik Denetleme Amirliği’nde incelemelerde bulundu. Beraberinde İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ile yoğun bayram trafiği süresince ve ardından yapılan çalışmalar hakkında trafik ekiplerinden bilgi aldı.  İncelmesinde, 7/24 esanına göre yapılan trafik denetimlerine ilişkin alınabilecek yeni tedbirleri de gözden geçiren Vali Seymenoğlu trafik ekiplerine yapmış oldukları başarılı çalışmalar için teşekkür etti.  
Vali Seymenoğlu Gelendost’ta

Vali Ömer Seymenoğlu Gelendost ilçesine çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Ramazan Bayramı’nın ardından ilçedeki esnafları ziyaret eden Vali Seymenoğlu esnafın bayramını kutlayarak hayırlı işler temennisinde bulundu.    
Beraberinde İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ile Gelendost İlçe Emniyet Amirliğini de ziyaret eden Vali Seymenoğlu yürütülen çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı.
Vali Ömer Seymenoğlu Gelendost ilçesinde bulunan Bölge Trafik Denetleme Amirliği’nde incelemelerde bulundu. Beraberinde İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ile yoğun bayram trafiği süresince ve ardından yapılan çalışmalar hakkında trafik ekiplerinden bilgi aldı. 
İncelmesinde, 7/24 esanına göre yapılan trafik denetimlerine ilişkin alınabilecek yeni tedbirleri de gözden geçiren Vali Seymenoğlu trafik ekiplerine yapmış oldukları başarılı çalışmalar için teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.