Vali Seymenoğlu Isparta'ya veda etti

ISPARTA 17.05.2022 - 15:54, Güncelleme: 17.05.2022 - 15:54
 

Vali Seymenoğlu Isparta'ya veda etti

Vali Seymenoğlu Isparta'ya veda etti
Vali Seymenoğlu Isparta’ya veda etti. 12 Mayıs 2022 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Valiler Kararnamesi ile ilimizdeki görevinden Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak İçişleri Bakanlığı’na atanan Vali Ömer Seymenoğlu Valilik önünde düzenlenen törenle Isparta'ya veda ettiç Törende, Seymenoğlu ve eşinin üzerine gül çiçeği serpildi. Isparta Valiliği önünde düzenlenen törende Seymenoğlu törene katılan, kaymakam, kurum müdürü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kadın kooperatifi üyeleri ve vatandaşlarla teker teker vedalaştı. Seymenoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Isparta halkından helallik istediğini söyledi. Görevin bir bayrak yarışı olduğunu belirten Seymenoğlu, "Üç buçuk yıldır Isparta'ma güzel şehrime büyük bir keyif alarak umut duyarak ve bütün insanlarımızla hizmet etmeye çalıştık. Bu benim için gurur kaynağı oldu. Bu alanda duygulanmamak elde değil. Tüm Ispartalılardan Allah razı olsun, yaptığımız çalışmalarda katkısı olan tüm hemşehrilerime çok çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Vali Seymenoğlu Isparta'ya veda etti

Vali Seymenoğlu Isparta’ya veda etti. 12 Mayıs 2022 tarihli Resmi Gazetede yayınlanan Valiler Kararnamesi ile ilimizdeki görevinden Vali-Mülkiye Başmüfettişi olarak İçişleri Bakanlığı’na atanan Vali Ömer Seymenoğlu Valilik önünde düzenlenen törenle Isparta'ya veda ettiç Törende, Seymenoğlu ve eşinin üzerine gül çiçeği serpildi.

Isparta Valiliği önünde düzenlenen törende Seymenoğlu törene katılan, kaymakam, kurum müdürü, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kadın kooperatifi üyeleri ve vatandaşlarla teker teker vedalaştı.

Seymenoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Isparta halkından helallik istediğini söyledi.

Görevin bir bayrak yarışı olduğunu belirten Seymenoğlu, "Üç buçuk yıldır Isparta'ma güzel şehrime büyük bir keyif alarak umut duyarak ve bütün insanlarımızla hizmet etmeye çalıştık. Bu benim için gurur kaynağı oldu. Bu alanda duygulanmamak elde değil. Tüm Ispartalılardan Allah razı olsun, yaptığımız çalışmalarda katkısı olan tüm hemşehrilerime çok çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.