Vali Seymenoğlu'ndan Esnaf ve Sanatkarlara teşekkür

ISPARTA 07.05.2022 - 16:49, Güncelleme: 07.05.2022 - 16:49
 

Vali Seymenoğlu'ndan Esnaf ve Sanatkarlara teşekkür

Vali Seymenoğlu'ndan Esnaf ve Sanatkarlara teşekkür
Esnaf Odaları Birliği’nin Genel Kurulu’nda konuşan Vali Ömer Seymenoğlu, esnaflardan helallik istedi. Seymenoğlu yaptığı konuşmada, aslında kendisinin bu tür kongrelere yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için pek katılmadığını ancak Birlik Başkanı Ahmet Tural’ın davetini kıramadığı için  kongreye katılma kararı aldığını hatırlattı. Kendilerinin her zaman esnaf ve sanatkarların yanında olduklarını belirten Vali Seymenoğlu, pandemi dtöneminde yaşanan zorluklara değinerek, “Biliyorum pandemi döneminde çok sıkıntılar çektiniz, aldığımız kararlarla sizleri  çok üzdük, sizlerden helallik  almak istiyorum. Ancak pandemi döneminrdeki kararları da almak zorundaydık. Biliyoırum  kimi zaman pazarlarımızı kimi zaman dükkanlarınızı kapatmak zorunda kaldık. Bu durumdan küçük ve orta ölçekli işletmeler  çok etkilendi. Ama şunu unutmayalım bu ülke çok büyük bir ailedir. Herşeyin üstesinden gelebilecek durumdayız. Ben bu kongremizin tüm esnaf camiamıza  hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.  Vali Seymenoğlu’nun konuşmasından sonra kürsüye gelen Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural, Vali Ömer Seymenoğlu için övgü dolu sözlerle bahsetti.  Her zaman Vali Seymenoğlu’nun desteğini yanlarında hissettiklerini kaydeden Tural, “Ben kendisine Isparta’nın Ahi B:abası olarak ilan ediyorum, bunun da kayıtlara geçmesini istiyorum. Kenrdileri her zaman esnafın yanında olmuşlardır, kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra Ahi Evran Heykeli Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural, TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın ve Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz tarafından Vali Ömer Seymenoğlu’na takdim edildi.
Vali Seymenoğlu'ndan Esnaf ve Sanatkarlara teşekkür

Esnaf Odaları Birliği’nin Genel Kurulu’nda konuşan Vali Ömer Seymenoğlu, esnaflardan helallik istedi. Seymenoğlu yaptığı konuşmada, aslında kendisinin bu tür kongrelere yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için pek katılmadığını ancak Birlik Başkanı Ahmet Tural’ın davetini kıramadığı için  kongreye katılma kararı aldığını hatırlattı. Kendilerinin her zaman esnaf ve sanatkarların yanında olduklarını belirten Vali Seymenoğlu, pandemi dtöneminde yaşanan zorluklara değinerek, “Biliyorum pandemi döneminde çok sıkıntılar çektiniz, aldığımız kararlarla sizleri  çok üzdük, sizlerden helallik  almak istiyorum. Ancak pandemi döneminrdeki kararları da almak zorundaydık. Biliyoırum  kimi zaman pazarlarımızı kimi zaman dükkanlarınızı kapatmak zorunda kaldık. Bu durumdan küçük ve orta ölçekli işletmeler  çok etkilendi. Ama şunu unutmayalım bu ülke çok büyük bir ailedir. Herşeyin üstesinden gelebilecek durumdayız. Ben bu kongremizin tüm esnaf camiamıza  hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 Vali Seymenoğlu’nun konuşmasından sonra kürsüye gelen Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural, Vali Ömer Seymenoğlu için övgü dolu sözlerle bahsetti.  Her zaman Vali Seymenoğlu’nun desteğini yanlarında hissettiklerini kaydeden Tural, “Ben kendisine Isparta’nın Ahi B:abası olarak ilan ediyorum, bunun da kayıtlara geçmesini istiyorum. Kenrdileri her zaman esnafın yanında olmuşlardır, kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Ahi Evran Heykeli Esnaf Odaları Birlik Başkanı Ahmet Tural, TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın ve Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz tarafından Vali Ömer Seymenoğlu’na takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.