Vatandaşa cennetten garanti veriyorlar

ISPARTA 28.07.2022 - 19:54, Güncelleme: 28.07.2022 - 19:54
 

Vatandaşa cennetten garanti veriyorlar

Vatandaşa cennetten garanti veriyorlar
CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Diyanet’in “Fiyatları tayin eden, darlık ve bolluk veren Allah’tır” fetvasına ve dün gündeme gelen Yalvaç İlçe Müftüsünün açıklamasına tepki göstererek, “Şimdi de atanmışlar herkesi, herşeyi suçlamaya başladılar." dedi. Fiyat artışlarının yaşandığı süreçte, Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı Din İşleri Yüksek Kurulu “Ticarette kâr haddi var mı” sorusuna cevap olarak, “Fiyatları tayin eden, darlık ve bolluk veren Allah’tır” fetvasını verdi. Diyanetin fetvası tepki çekerken bir tepki de CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı'dan geldi. "HERKESİ, HERŞEYİ SUÇLAMAYA BAŞLADILAR" “Bu nasıl bir saygısızlıktır? Hükümetin sözcülüğüne soyunmak nedir? Diyanet İşleri Başkanlığı diyor ki: ‘Fiyatları tayin eden Allah’tır”. Hiç mi Allah korkusu kalmadı? Boşuna uğraşmayın, likayatsızlığınız ortaya çıktı. Faiz sebep, enflasyon sonuç diyordu Cumhurbaşkanı. Şimdi de atanmışlar herkesi, herşeyi suçlamaya başladılar." “VATANDAŞA CENNETTEN GARANTİ VERİYORLAR” Sırf Erdoğan’ı suçlamamak için, sırf kendi liyakatsizliklerini göstermemek için herkesi, herseyi suçluyorlar. Aynı Diyanet'in atadığı Yalvaç İlçe Müftüsü ise caminin elektrik borcunu ödeyenlere cennetten yer garantisi veriyor. Sizin liyakatsızlığınız nedeniyle yaşadığımız sorunların faturası yine vatandaşa kesiliyor. Siz israf içerisinde, şatafatla yaşayabilin diye vatandaşın dinî duygularını kullanamazsınız. Maalesef kötü yönetimin, liyakatsiz yönetim yapısının Türkiye’yi getirdiği hal bu. Bunlarda Allah korkusu da kalmamış. İlçe Müftüsünün hemen görevden alınması gerekiyor.”
Vatandaşa cennetten garanti veriyorlar

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Diyanet’in “Fiyatları tayin eden, darlık ve bolluk veren Allah’tır” fetvasına ve dün gündeme gelen Yalvaç İlçe Müftüsünün açıklamasına tepki göstererek, “Şimdi de atanmışlar herkesi, herşeyi suçlamaya başladılar." dedi.

Fiyat artışlarının yaşandığı süreçte, Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı Din İşleri Yüksek Kurulu “Ticarette kâr haddi var mı” sorusuna cevap olarak, “Fiyatları tayin eden, darlık ve bolluk veren Allah’tır” fetvasını verdi. Diyanetin fetvası tepki çekerken bir tepki de CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı'dan geldi.

"HERKESİ, HERŞEYİ SUÇLAMAYA BAŞLADILAR"

“Bu nasıl bir saygısızlıktır? Hükümetin sözcülüğüne soyunmak nedir? Diyanet İşleri Başkanlığı diyor ki: ‘Fiyatları tayin eden Allah’tır”. Hiç mi Allah korkusu kalmadı? Boşuna uğraşmayın, likayatsızlığınız ortaya çıktı. Faiz sebep, enflasyon sonuç diyordu Cumhurbaşkanı. Şimdi de atanmışlar herkesi, herşeyi suçlamaya başladılar."

“VATANDAŞA CENNETTEN GARANTİ VERİYORLAR”

Sırf Erdoğan’ı suçlamamak için, sırf kendi liyakatsizliklerini göstermemek için herkesi, herseyi suçluyorlar. Aynı Diyanet'in atadığı Yalvaç İlçe Müftüsü ise caminin elektrik borcunu ödeyenlere cennetten yer garantisi veriyor. Sizin liyakatsızlığınız nedeniyle yaşadığımız sorunların faturası yine vatandaşa kesiliyor. Siz israf içerisinde, şatafatla yaşayabilin diye vatandaşın dinî duygularını kullanamazsınız.

Maalesef kötü yönetimin, liyakatsiz yönetim yapısının Türkiye’yi getirdiği hal bu. Bunlarda Allah korkusu da kalmamış. İlçe Müftüsünün hemen görevden alınması gerekiyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.