Vefa Destek Grubu 11 ayda 4 bin 799 faaliyet gerçekleştirdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2023 - 17:30, Güncelleme: 20.12.2023 - 16:31
 

Vefa Destek Grubu 11 ayda 4 bin 799 faaliyet gerçekleştirdi

Vefa Destek Grubu 11 ayda 4 bin 799 faaliyet gerçekleştirdi
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde SYDV bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu, 1 Ocak-30 Kasım tarihleri arasında ilçede 585 hanede toplam 4 bin 799 faaliyet gerçekleştirdi.Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde görev alan Vefa Destek Grubu, ilçenin 46 mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Gazipaşa’da son 11 ayda 585 hanede toplam 4 bin 799 faaliyet gerçekleştirdi. SYDV tarafından yapılan açıklamada “Vakfımızca tespit edilmiş, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın ev temizliği ve kişisel bakımlarına ilişkin temel ve zaruri ihtiyaçları karşılanmıştır. Ekiplerimizce 1 Ocak- 30 Kasım tarihleri arasında toplam 4 bin 799 faaliyet gerçekleştirdik. Yapılan ziyaretlerde yaşlı vatandaşlarımızın gönülleri alınıp, hoş sohbet edilip, istek ve talepleri dinlenmiştir. Program dahilinde yaşlı, engelli, kronik hasta, yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelerin çamaşırları yıkanmış, camları silinmiş, tarlaları sürülüp ekime hazırlanmış, bahçe otları temizlenmiş, yemekleri yapılmış, haneleri temizlenmiş, bulaşıkları ve halıları yıkanmış, yufka ekmekleri yapılmış, yaşlı ve engelli vatandaşların öz bakımları yapılmıştır” ifadeleri kullanıldı.
Vefa Destek Grubu 11 ayda 4 bin 799 faaliyet gerçekleştirdi
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde SYDV bünyesinde kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu, 1 Ocak-30 Kasım tarihleri arasında ilçede 585 hanede toplam 4 bin 799 faaliyet gerçekleştirdi.
Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetinde görev alan Vefa Destek Grubu, ilçenin 46 mahallesinde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Gazipaşa’da son 11 ayda 585 hanede toplam 4 bin 799 faaliyet gerçekleştirdi. SYDV tarafından yapılan açıklamada “Vakfımızca tespit edilmiş, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın ev temizliği ve kişisel bakımlarına ilişkin temel ve zaruri ihtiyaçları karşılanmıştır. Ekiplerimizce 1 Ocak- 30 Kasım tarihleri arasında toplam 4 bin 799 faaliyet gerçekleştirdik. Yapılan ziyaretlerde yaşlı vatandaşlarımızın gönülleri alınıp, hoş sohbet edilip, istek ve talepleri dinlenmiştir. Program dahilinde yaşlı, engelli, kronik hasta, yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelerin çamaşırları yıkanmış, camları silinmiş, tarlaları sürülüp ekime hazırlanmış, bahçe otları temizlenmiş, yemekleri yapılmış, haneleri temizlenmiş, bulaşıkları ve halıları yıkanmış, yufka ekmekleri yapılmış, yaşlı ve engelli vatandaşların öz bakımları yapılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.