Anasayfa Video Galeri Detay Bu video 828 kez görütülendi.
 

Mesaiye alkışlarla başlıyorlar

Isparta Şehir Hastanesinde görevli sağlık personeli mesaiye girerken ve çıkarken alkışlar ile karşılanıyor. Koronavirüs salgınında en büyük görevi yüklenen sağlık personeli birbirlerine mesai girişinde ve mesai çıkışında alkışlar ile destek veriyorlar. Isparta şehir hastanesinde görevli sağlık personeli koronavirüs hastalarının tedavi gördüğü servislerde mesaiden çıkan meslektaşlarını alkışlar ile karşılıyorlar, içeriye giren sağlıkçıları da alkışlar ile servislere uğurluyorlar. Sağlık çalışanları içinde bulunduğumuz durumun elbet bir gün biteceği söyleyerek bir sonraki mesai için istirahate çekiliyor.
Ekleme Tarihi: 13.04.2020 - 12:09

Mesaiye alkışlarla başlıyorlar

Isparta Şehir Hastanesinde görevli sağlık personeli mesaiye girerken ve çıkarken alkışlar ile karşılanıyor.

Isparta Şehir Hastanesinde görevli sağlık personeli mesaiye girerken ve çıkarken alkışlar ile karşılanıyor.
Koronavirüs salgınında en büyük görevi yüklenen sağlık personeli birbirlerine mesai girişinde ve mesai çıkışında alkışlar ile destek veriyorlar.

Isparta şehir hastanesinde görevli sağlık personeli koronavirüs hastalarının tedavi gördüğü servislerde mesaiden çıkan meslektaşlarını alkışlar ile karşılıyorlar, içeriye giren sağlıkçıları da alkışlar ile servislere uğurluyorlar.

Sağlık çalışanları içinde bulunduğumuz durumun elbet bir gün biteceği söyleyerek bir sonraki mesai için istirahate çekiliyor.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.