Yağlı güreş öncesi korku evinde stres atan pehlivanların o anları güldürdü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2023 - 17:00, Güncelleme: 12.10.2023 - 16:33
 

Yağlı güreş öncesi korku evinde stres atan pehlivanların o anları güldürdü

Yağlı güreş öncesi korku evinde stres atan pehlivanların o anları güldürdü
Antalya’nın Serik ilçesinde pazar günü düzenlenecek yağlı güreşler öncesi bir araya gelen pehlivanlar, korku evine girerek stres attı. Ortaya ise komik görüntüler çıktı.Serik’te 15 Ekim Pazar günü yapılacak olan yağlı güreşler öncesi Serik Belediyesi pehlivanları Gürbüz Seçim, İlhan Kırmızıkan, Hüsnü Boyacı, Mustafa Borucu, Mustafa Akman ve Ahmet Elmas stres atmak ve moral depolamak için korku evine girdi. Korku evinde bir süre kalan pehlivanların eğlenceli halleri dikkat çekti. Pehlivanlar, Serik güreşlerine hazır olduklarını ve iyi sonuçlar alacaklarına inandıklarını söyleyerek, tüm Serik halkını pazar günü Kadriye Güreş sahasına davet ettiler.Serik Korku Evi’nin sahibi Halil Güzel ise, pehlivanları ağırlamaktan ve onlara güreş öncesi eğlenceli anlar yaşamaktan memnun olduğunu belirterek, tüm pehlivanlara başarılar diledi.
Yağlı güreş öncesi korku evinde stres atan pehlivanların o anları güldürdü
Antalya’nın Serik ilçesinde pazar günü düzenlenecek yağlı güreşler öncesi bir araya gelen pehlivanlar, korku evine girerek stres attı. Ortaya ise komik görüntüler çıktı.
Serik’te 15 Ekim Pazar günü yapılacak olan yağlı güreşler öncesi Serik Belediyesi pehlivanları Gürbüz Seçim, İlhan Kırmızıkan, Hüsnü Boyacı, Mustafa Borucu, Mustafa Akman ve Ahmet Elmas stres atmak ve moral depolamak için korku evine girdi. Korku evinde bir süre kalan pehlivanların eğlenceli halleri dikkat çekti. Pehlivanlar, Serik güreşlerine hazır olduklarını ve iyi sonuçlar alacaklarına inandıklarını söyleyerek, tüm Serik halkını pazar günü Kadriye Güreş sahasına davet ettiler.
Serik Korku Evi’nin sahibi Halil Güzel ise, pehlivanları ağırlamaktan ve onlara güreş öncesi eğlenceli anlar yaşamaktan memnun olduğunu belirterek, tüm pehlivanlara başarılar diledi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.