Yalım Halıcı oyunu kullandı

ISPARTA 14.05.2023 - 13:46, Güncelleme: 14.05.2023 - 13:46
 

Yalım Halıcı oyunu kullandı

CHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Yalım Halıcı, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda 1205 nolu sandıkta oyunu kullandı
Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında Isparta’da oy kullanma işlemleri devam ederken, Cumhuriyet Halk Partisi 1. sıra Milletvekili adayı Yalım Halıcı, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 1205 nolu sandıkta oyunu kullandı. Halıcı, sandık görevlilerine kolaylıklar dileyerek vatandaşlarla sohbet etti. Halıcı gazetecilere yaptığı açıklamada; 'Zorlu ve yorucu bir sürecin ardından siyaset aylardır kendini ifade etmeye çalıştı. Bugün itibariyle söz kıymetli vatandaşlarımızdadır. Son sözü sandıkta onlar söyleyecektir. Ben memleketimiz için Isparta için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kazasız belasız bir şekilde nihayete ermesini istiyoruz ve öyle de olacaktır. Vatanımıza memleketimize hayırlı ve uğurlu olsun' dedi  
CHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Yalım Halıcı, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda 1205 nolu sandıkta oyunu kullandı

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri kapsamında Isparta’da oy kullanma işlemleri devam ederken, Cumhuriyet Halk Partisi 1. sıra Milletvekili adayı Yalım Halıcı, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 1205 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Halıcı, sandık görevlilerine kolaylıklar dileyerek vatandaşlarla sohbet etti. Halıcı gazetecilere yaptığı açıklamada; 'Zorlu ve yorucu bir sürecin ardından siyaset aylardır kendini ifade etmeye çalıştı. Bugün itibariyle söz kıymetli vatandaşlarımızdadır. Son sözü sandıkta onlar söyleyecektir. Ben memleketimiz için Isparta için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kazasız belasız bir şekilde nihayete ermesini istiyoruz ve öyle de olacaktır. Vatanımıza memleketimize hayırlı ve uğurlu olsun' dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.