Yalvaç Emniyeti’nden huzur ve güven uygulaması

ISPARTA 11.11.2021 - 14:11, Güncelleme: 11.11.2021 - 14:11
 

Yalvaç Emniyeti’nden huzur ve güven uygulaması

Yalvaç Emniyeti’nden huzur ve güven uygulaması
Yalvaç Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 9-10 Kasım Salı ve Çarşamba günleri huzur ve güven uygulaması gerçekleştirilerek denetlemeler yapıldı. Alınan bilgiye göre, 9-10 Kasım 2021 günlerinde tüm ülke çapında yapılan eşzamanlı huzur ve güven uygulaması kapsamında ilçemizde yapılan uygulamalarda, içkili restoran, kafe, kahvehaneler, park ve bahçeler kontrol edilerek, 25 araç ve 5 okul servisi denetlendi. Denetlemeler sonucunda 3 araca ve 1 okul servisine idari para cezası uygulanırken, durumundan şüphelenilen ve durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada 3 parça halinde 2.3 gr uyuşturucu madde (metamfetamin) ele geçirildi ve 4 şahıs hakkında adlı işlem başlatıldı. Konuyla ilgili olarak Yalvaç Emniyet Müdürü Ali Özher, “Tüm vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için trafik ve asayiş denetimlerimiz sürdürülmektedir, ayrıca özellikle gençlerimizi hedef alan narkotik suçlarla mücadelemiz de artarak devam edecektir.” açıklamasında bulundu.
Yalvaç Emniyeti’nden huzur ve güven uygulaması

Yalvaç Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 9-10 Kasım Salı ve Çarşamba günleri huzur ve güven uygulaması gerçekleştirilerek denetlemeler yapıldı.

Alınan bilgiye göre, 9-10 Kasım 2021 günlerinde tüm ülke çapında yapılan eşzamanlı huzur ve güven uygulaması kapsamında ilçemizde yapılan uygulamalarda, içkili restoran, kafe, kahvehaneler, park ve bahçeler kontrol edilerek, 25 araç ve 5 okul servisi denetlendi. Denetlemeler sonucunda 3 araca ve 1 okul servisine idari para cezası uygulanırken, durumundan şüphelenilen ve durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada 3 parça halinde 2.3 gr uyuşturucu madde (metamfetamin) ele geçirildi ve 4 şahıs hakkında adlı işlem başlatıldı.

Konuyla ilgili olarak Yalvaç Emniyet Müdürü Ali Özher, “Tüm vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için trafik ve asayiş denetimlerimiz sürdürülmektedir, ayrıca özellikle gençlerimizi hedef alan narkotik suçlarla mücadelemiz de artarak devam edecektir.” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.