YALVAÇ OSB, İLÇENİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK BİR PROJEDİR

ISPARTA 08.08.2022 - 22:46, Güncelleme: 08.08.2022 - 22:46
 

YALVAÇ OSB, İLÇENİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK BİR PROJEDİR

YALVAÇ OSB, İLÇENİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK BİR PROJEDİR
TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalar hakkında Yalvaç Kaymakamı Haluk Şimşek ve Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü'den bilgi alan Başkanvekili Bilgiç, "Yalvaç OSB, ilçenin kaderini değiştirecek bir projedir" dedi. TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Başkanvekili Bilgiç ve Milletvekili Gökgöz'e Yalvaç Kaymakamı Haluk Şimşek ve Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü'de eşlik etti. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Başkanvekili Bilgiç, Kaymakam Şimşek ve Başkan Tütüncü'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İncelemenin ardından açıklamalarda bulunan Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi İnşaatının ilk etabı olan altyapı çalışmalarında sona gelindiğini belirterek, ileriki süreçte 24 parselin yatırımcılara teslim edileceğini söyledi. ‘’Yalvaç ziyaretimiz kapsamında milletvekilimiz Mehmet Uğur Gökgöz’le birlikte kaymakamımız, belediye başkanımız ilçe başkanımızla birlikte organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulunduk ben başta kaymakam bey olmak üzere belediyemize ve özel idaremize teşekkür ediyorum emeği geçen herkese teşekkür ediyorum birinci etap alt yapı çalışmalarında sona gelmiş vaziyetteyiz önümüzdeki süreç içerisinde 24 parsel yatırımcılara teslim edilmek üzere 10 güne kadar hazır hale gelecek çalışmalarını hızlı ve seri bir şekilde sürdürdüler bu iş aslında bu kadar uzamayacaktı bu işin bu kadar uzamasının temeldeki sebebi bu alan içerisindeki yerin kamulaştırması konusunda takılındı ve onlar aşıldı bugüne gelindi bu yatırımın organize sanayi bölgesinin önümüzdeki süreçte Yalvaç’ın kaderini değiştireceğine inanıyorum belki de Yalvaç’ın bu güne kadar almış olduğu en önemli ne büyük hizmet ve yatırımda organize sanayisidir. Bu konuda son derece deneyimli arkadaşlarımız var ve başta kaymakam bey organize sanayi noktasında son derece deneyimli ve geldiğinden beri bütün o tecrübesini birikimini aktardı ve işlerin hızlanma noktasında büyük gayret gösterdiler ben onun şahsında bütün arkadaşlara ve ekibe teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte fabrikalar yapılmaya başlar istihdam oluştukça diğer etaplarda devreye girdikçe hep beraber Yalvaç’ın ne kadar büyük bir gelişim içerisine girdiğini ve topyekün Isparta ekonomisine sağlayacağı o büyük katkıyı ve istihdamımızı hep beraber görmüş olacağız. Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum ve Yalvaç için hayırlı olmasını diliyorum.’’  
YALVAÇ OSB, İLÇENİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK BİR PROJEDİR

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalar hakkında Yalvaç Kaymakamı Haluk Şimşek ve Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü'den bilgi alan Başkanvekili Bilgiç, "Yalvaç OSB, ilçenin kaderini değiştirecek bir projedir" dedi.

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Ak Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi inşaat alanında incelemelerde bulundu. Başkanvekili Bilgiç ve Milletvekili Gökgöz'e Yalvaç Kaymakamı Haluk Şimşek ve Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü'de eşlik etti. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Başkanvekili Bilgiç, Kaymakam Şimşek ve Başkan Tütüncü'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemenin ardından açıklamalarda bulunan Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Yalvaç Organize Sanayi Bölgesi İnşaatının ilk etabı olan altyapı çalışmalarında sona gelindiğini belirterek, ileriki süreçte 24 parselin yatırımcılara teslim edileceğini söyledi. ‘’Yalvaç ziyaretimiz kapsamında milletvekilimiz Mehmet Uğur Gökgöz’le birlikte kaymakamımız, belediye başkanımız ilçe başkanımızla birlikte organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulunduk ben başta kaymakam bey olmak üzere belediyemize ve özel idaremize teşekkür ediyorum emeği geçen herkese teşekkür ediyorum birinci etap alt yapı çalışmalarında sona gelmiş vaziyetteyiz önümüzdeki süreç içerisinde 24 parsel yatırımcılara teslim edilmek üzere 10 güne kadar hazır hale gelecek çalışmalarını hızlı ve seri bir şekilde sürdürdüler bu iş aslında bu kadar uzamayacaktı bu işin bu kadar uzamasının temeldeki sebebi bu alan içerisindeki yerin kamulaştırması konusunda takılındı ve onlar aşıldı bugüne gelindi bu yatırımın organize sanayi bölgesinin önümüzdeki süreçte Yalvaç’ın kaderini değiştireceğine inanıyorum belki de Yalvaç’ın bu güne kadar almış olduğu en önemli ne büyük hizmet ve yatırımda organize sanayisidir. Bu konuda son derece deneyimli arkadaşlarımız var ve başta kaymakam bey organize sanayi noktasında son derece deneyimli ve geldiğinden beri bütün o tecrübesini birikimini aktardı ve işlerin hızlanma noktasında büyük gayret gösterdiler ben onun şahsında bütün arkadaşlara ve ekibe teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte fabrikalar yapılmaya başlar istihdam oluştukça diğer etaplarda devreye girdikçe hep beraber Yalvaç’ın ne kadar büyük bir gelişim içerisine girdiğini ve topyekün Isparta ekonomisine sağlayacağı o büyük katkıyı ve istihdamımızı hep beraber görmüş olacağız. Emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum ve Yalvaç için hayırlı olmasını diliyorum.’’

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.