Yalvaç’ta market denetimi

ISPARTA 28.12.2021 - 11:48, Güncelleme: 28.12.2021 - 11:49
 

Yalvaç’ta market denetimi

Yalvaç’ta market denetimi
Yalvaç Belediyesi Zabıta ekipleri marketlerde halk sağlığını tehdit eden, kasa ve reyon fiyatları arasında fiyat farkıyla ürün satışı yapan iş yerlerinin kontrol ve denetimlerini gerçekleştirdi. Yalvaç Belediyesinden denetimlerle ilgili şu açıklama yapıldı ‘’Yapılan denetimlerde olumsuz bir durumla karşılaşılmadı. Belediye olarak vatandaşların gerek sağlığı gerekse de ev ekonomisi için yaptığı bu denetimler artarak devam edecek. Vatandaşların da fiyat ve sağlıksız unsurlar barındırdığını düşündüğü herhangi bir uygulama ile karşılaştıklarında durumu Yalvaç Belediyesi Zabıta Ekiplerine bildirmeleri önemli rica olunur’’.denildi
Yalvaç’ta market denetimi

Yalvaç Belediyesi Zabıta ekipleri marketlerde halk sağlığını tehdit eden, kasa ve reyon fiyatları arasında fiyat farkıyla ürün satışı yapan iş yerlerinin kontrol ve denetimlerini gerçekleştirdi.

Yalvaç Belediyesinden denetimlerle ilgili şu açıklama yapıldı ‘’Yapılan denetimlerde olumsuz bir durumla karşılaşılmadı. Belediye olarak vatandaşların gerek sağlığı gerekse de ev ekonomisi için yaptığı bu denetimler artarak devam edecek. Vatandaşların da fiyat ve sağlıksız unsurlar barındırdığını düşündüğü herhangi bir uygulama ile karşılaştıklarında durumu Yalvaç Belediyesi Zabıta Ekiplerine bildirmeleri önemli rica olunur’’.denildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.