Yalvaç'ta okul kaloriferleri yanmıyor

ISPARTA 14.03.2022 - 13:31, Güncelleme: 14.03.2022 - 13:31
 

Yalvaç'ta okul kaloriferleri yanmıyor

Sınıflar dışarıdan daha soğuk, çok zor durumdayız
Yalvaç Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, soğuk kış aylarında battaniyeyle ders dinliyor. Okul kaloriferlerinin yanmadığını belirten öğrenciler, ''sınıflar dışarıdan daha soğuk, çok zor durumdayız'' diyerek bir çözüm bulunmasını istediler.  Yalvaç Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, kış ayında okul kaloriflerlerinin yanmamasından şikayetçi. Sınıflarında battaniye ve ısıtıcı yardımıyla ders işleyen öğrenciler, ''Biz endüstri meslek lisesinde okuyoruz ve okulumuzdaki eğitimden son derece şikayetçi olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Aylardır bir kez bile yanmayan peteklerden dolayı çoğu arkadaşımla birlikte hastanelik olup devamsızlık yapıyoruz. Okulun bütün sınıfları dışarıdan daha soğuk, kimseye sesimizi duyuramıyoruz. Okula geldiğimiz her gün karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gidiyoruz. Çok zor durumdayız ama kimse bu konu hakkında yardımcı olmuyor'' dedi. 
Sınıflar dışarıdan daha soğuk, çok zor durumdayız

Yalvaç Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, soğuk kış aylarında battaniyeyle ders dinliyor. Okul kaloriferlerinin yanmadığını belirten öğrenciler, ''sınıflar dışarıdan daha soğuk, çok zor durumdayız'' diyerek bir çözüm bulunmasını istediler. 

Yalvaç Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, kış ayında okul kaloriflerlerinin yanmamasından şikayetçi. Sınıflarında battaniye ve ısıtıcı yardımıyla ders işleyen öğrenciler, ''Biz endüstri meslek lisesinde okuyoruz ve okulumuzdaki eğitimden son derece şikayetçi olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Aylardır bir kez bile yanmayan peteklerden dolayı çoğu arkadaşımla birlikte hastanelik olup devamsızlık yapıyoruz. Okulun bütün sınıfları dışarıdan daha soğuk, kimseye sesimizi duyuramıyoruz. Okula geldiğimiz her gün karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gidiyoruz. Çok zor durumdayız ama kimse bu konu hakkında yardımcı olmuyor'' dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.