Yasak dinlemeyip tehlikeyi göze alarak Manavgat Irmağı’na girdiler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2023 - 20:05, Güncelleme: 23.07.2023 - 16:10
 

Yasak dinlemeyip tehlikeyi göze alarak Manavgat Irmağı’na girdiler

Yasak dinlemeyip tehlikeyi göze alarak Manavgat Irmağı’na girdiler
Antalya’nın Manavgat ilçesinde aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşlar, her türlü tehlikeyi göze alarak girdikleri Manavgat Irmağı’nda serinlemeye çalışıyor.Bunaltıcı sıcaklarda Manavgat’ta yaşayanlar, serinlemek için farklı çözüm yollarına başvuruyor. Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu vatandaşlar, serinlemek için her türlü tehlikeyi göze alarak Manavgat Irmağı’na giriyor. Dünyaca ünlü Manavgat Şelalesi’ne gelen turistler ise, ırmağın karşı tarafında Ulukapı Mahallesi hudutlarından ağaçlardan ve kayalıklardan ırmağa atlayıp yüzenleri ilgiyle seyrediyor. Şelalenin alt kısmını adeta yüzme havuzuna dönüştüren vatandaşlar, şelalenin tam karşısında tel örgü ile kapalı olan bölgeye adeta ölümü göze alarak geçerken heyecan dolu anlar yaşanmasına neden oluyor.Manavgat Irmağı’nda su seviyesinin yükselmesi sonucu sık sık mahsur kalma olaylarının yaşandığı şelalenin alt kısmındaki adacıklar, yine insanlarla dolup taşıyor. Tüm uyarılara rağmen su seviyesinin düşük olmasını fırsat bilen çok sayıda kişi adacıklara geçerek, burada serinlemeye çalışıyor.
Yasak dinlemeyip tehlikeyi göze alarak Manavgat Irmağı’na girdiler
Antalya’nın Manavgat ilçesinde aşırı sıcaklardan bunalan vatandaşlar, her türlü tehlikeyi göze alarak girdikleri Manavgat Irmağı’nda serinlemeye çalışıyor.
Bunaltıcı sıcaklarda Manavgat’ta yaşayanlar, serinlemek için farklı çözüm yollarına başvuruyor. Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu vatandaşlar, serinlemek için her türlü tehlikeyi göze alarak Manavgat Irmağı’na giriyor. Dünyaca ünlü Manavgat Şelalesi’ne gelen turistler ise, ırmağın karşı tarafında Ulukapı Mahallesi hudutlarından ağaçlardan ve kayalıklardan ırmağa atlayıp yüzenleri ilgiyle seyrediyor. Şelalenin alt kısmını adeta yüzme havuzuna dönüştüren vatandaşlar, şelalenin tam karşısında tel örgü ile kapalı olan bölgeye adeta ölümü göze alarak geçerken heyecan dolu anlar yaşanmasına neden oluyor.
Manavgat Irmağı’nda su seviyesinin yükselmesi sonucu sık sık mahsur kalma olaylarının yaşandığı şelalenin alt kısmındaki adacıklar, yine insanlarla dolup taşıyor. Tüm uyarılara rağmen su seviyesinin düşük olmasını fırsat bilen çok sayıda kişi adacıklara geçerek, burada serinlemeye çalışıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.