Yaşlı adamın sahipli pitbull saldırısına uğradığı ortaya çıktı

ISPARTA 03.08.2022 - 14:57, Güncelleme: 03.08.2022 - 14:57
 

Yaşlı adamın sahipli pitbull saldırısına uğradığı ortaya çıktı

Yaşlı adamın sahipli pitbull saldırısına uğradığı ortaya çıktı
Isparta'da 83 yaşındaki Kenan Örgen sokak köpeklerinin değil komşusuna ait olan yasaklı ırk olarak bilinen pitbull cinsi köpek tarafından saldırıya uğradığı öğrenildi.  Olay geçtigimiz pazartesi günü meydana gelmişti. Emre Mahallesi'nde meydana gelen olayda Kenan Örgen evinin bahçesine giren komşusunun köpeği tarafından saldırıya uğradı. Pitbull cinsi köpek 83 yaşındaki adamı yüzünden ve göğsünden ısırarak ağır yaraladı. Sesleri duyan eşi ve komşuları olaya müdahale ederken, Kenan Örgen ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Kenan Örgen tedavi altına alındı. Örgenin hayati tehlikeyi atlattığı ancak tedavi süresinin hastanede devam ettiği bildirildi.  Olayın yaşandığı ilk anda yaşlı adamın ailesi ve yetkililerden sokak köpeği saldırısı olduğu bildirildi ancak bugün bölgede yapılan araştırma sonucu gerçek ortaya çıktı. Talihsiz adama komşusunun beslediği yasaklı ırk pitbull cinsi köpeğin saldırdığı öğrenildi.  Olaydan yaralı olarak kurtulan yaşlı adamın komşusundan şikayetçi olduğu bildirildi.  Savcılığın olayla ilgili soruşturması ise devam ediyor.
Yaşlı adamın sahipli pitbull saldırısına uğradığı ortaya çıktı

Isparta'da 83 yaşındaki Kenan Örgen sokak köpeklerinin değil komşusuna ait olan yasaklı ırk olarak bilinen pitbull cinsi köpek tarafından saldırıya uğradığı öğrenildi. 

Olay geçtigimiz pazartesi günü meydana gelmişti. Emre Mahallesi'nde meydana gelen olayda Kenan Örgen evinin bahçesine giren komşusunun köpeği tarafından saldırıya uğradı. Pitbull cinsi köpek 83 yaşındaki adamı yüzünden ve göğsünden ısırarak ağır yaraladı. Sesleri duyan eşi ve komşuları olaya müdahale ederken, Kenan Örgen ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Kenan Örgen tedavi altına alındı. Örgenin hayati tehlikeyi atlattığı ancak tedavi süresinin hastanede devam ettiği bildirildi. 

Olayın yaşandığı ilk anda yaşlı adamın ailesi ve yetkililerden sokak köpeği saldırısı olduğu bildirildi ancak bugün bölgede yapılan araştırma sonucu gerçek ortaya çıktı. Talihsiz adama komşusunun beslediği yasaklı ırk pitbull cinsi köpeğin saldırdığı öğrenildi. 

Olaydan yaralı olarak kurtulan yaşlı adamın komşusundan şikayetçi olduğu bildirildi. 

Savcılığın olayla ilgili soruşturması ise devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.