Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine yemek ikramı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.07.2023 - 11:57, Güncelleme: 29.07.2023 - 09:59
 

Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine yemek ikramı

Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine yemek ikramı
Antalya’nın Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Saniye Güven Camii’nde Yaz Kur’an Kursu öğrencileri ile öğle yemeğinde bir araya geldi.Gazipaşa Müftülüğü’ne bağlı yaz Kur’an kursunda okuyan öğrenciler için müftülük tarafından yemek etkinliği düzenlendi. Cami hocaları ve hayırseverlerin katkıları ile yaz kursunda bulunan öğrencilere hazırlanan yemek programına Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun da katıldı. İlçe Müftüsü Fahri Başar ile yaz Kur’an- Kerim kursunda okuyan öğrenciler ve din görevlilerinin de katıldığı programda 150 öğrenciye yemek ikram edildi.
Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine yemek ikramı
Antalya’nın Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, Saniye Güven Camii’nde Yaz Kur’an Kursu öğrencileri ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
Gazipaşa Müftülüğü’ne bağlı yaz Kur’an kursunda okuyan öğrenciler için müftülük tarafından yemek etkinliği düzenlendi. Cami hocaları ve hayırseverlerin katkıları ile yaz kursunda bulunan öğrencilere hazırlanan yemek programına Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun da katıldı. İlçe Müftüsü Fahri Başar ile yaz Kur’an- Kerim kursunda okuyan öğrenciler ve din görevlilerinin de katıldığı programda 150 öğrenciye yemek ikram edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.