Yeni Opel Mokka Mutsan Showroom’da tanıtıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2021 - 11:56, Güncelleme: 18.06.2021 - 11:56
 

Yeni Opel Mokka Mutsan Showroom’da tanıtıldı

Opel Mutsan, otomotiv dünyasının merakla beklediği Yeni Opel Mokka’yı kentle buluşturdu. Dün, Opel Mutsan Showroom’da düzenlenen basın lansmanıyla tanıtılan Yeni Mokka, meraklılarından tam not aldı.
Opel Mutsan, otomotiv dünyasının merakla beklediği Yeni Opel Mokka’yı kentle buluşturdu. Dün, Opel Mutsan Showroom’da düzenlenen basın lansmanıyla tanıtılan Yeni Mokka, meraklılarından tam not aldı. “Normali Unut, Artık Mokka Var” sloganıyla lansmana çıkan Yeni Opel Mokka, ilgileri tarafından merakla bekleniyordu. Isparta’da otomotiv sektörünün lider ismi Opel Mutsan, dün Eğirdir Yolu üzerindeki showroomunda Yeni Opel Mokka için basın lansmanı düzenledi. Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu, ITSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kabalak ve kalabalık bir davetli grubun katıldığı lansmanda konukları, Opel Mutsan Genel Müdürü Mehmet Erdoğan ve Satış Müdürü Gökhan Kahraman kapıda karşıladı. Opel Mutsan Satış Müdürü Gökhan Kahraman, konukları selamlayarak yaptığı konuşmasında “Bugün sizi geleceğin ipuçlarını keşfedeceğiz, hayatınıza konfor, güven ve renk katacak; cesur ve kusursuz Yeni Mokka ile tanıştıracağız. Bugüne kadar ki deneyimlerinizden farklı bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?    Yeni Mokka İle geleceğin ipuçlarını keşfetmeye hazır mısın? Yeni ikonik Opel Vizörü, Pure panel sistemiyle zenginleşen saf kokpit tasarımıyla işte Yeni Mokka. Mokka ilk olarak 2012 yılında Cenevre otomobil fuarında tanıtılmıştı. 2016 yılında Opel Mokka X adıyla satışa sunuldu. 2020 Aralık ayında ise 2. Nesil Opel Mokka tanıtıldı ve 2021’in ilk yarısında Avrupa’da satışa sunuldu. İşte; Yeni Opel Mokka modern Alman duruşu, cesur tasarımı ve tüm detayları ile bugünden itibaren Türkiye’de ve Isparta’da.  Yeni Opel Mokka özgüvenli ve cesur tasarımı ile geleceğin Opellerine yol gösteriyor. Bugüne kadarki deneyimlerinden çok daha farklı bir yolculuğa çıkmak için Yeni Mokka’nın kabinine yerleşmeniz yeterli olacak. Tüm fazlalıklarından arındırılmış kabini, geliştirilmiş mimarisi ve son teknoloji ile donatılan dijital özelleriyle Yeni Opel Mokka dinlenmeniz, eğlenmeniz ve kendi yolunuza odaklanmanız için özenle tasarlandı. Bir önceki nesille aynı kabin genişliğine sahip olan Yeni Mokka, şimdi daha şık ve daha kompakt. Yeni Mokka’nın intelilux led matrix farları, en akıllı sürücü destek sistemleri ve ergonomik koltuklarıyla şehir yaşamında muhteşem bir uyum yakalamanızı sağlayacak” dedi. Konukların tek tek, tüm detaylarıyla inceleme fırsatı bulduğu Yeni Opel Mokka, konuklardan tam not aldı.
Opel Mutsan, otomotiv dünyasının merakla beklediği Yeni Opel Mokka’yı kentle buluşturdu. Dün, Opel Mutsan Showroom’da düzenlenen basın lansmanıyla tanıtılan Yeni Mokka, meraklılarından tam not aldı.

Opel Mutsan, otomotiv dünyasının merakla beklediği Yeni Opel Mokka’yı kentle buluşturdu. Dün, Opel Mutsan Showroom’da düzenlenen basın lansmanıyla tanıtılan Yeni Mokka, meraklılarından tam not aldı.

“Normali Unut, Artık Mokka Var” sloganıyla lansmana çıkan Yeni Opel Mokka, ilgileri tarafından merakla bekleniyordu. Isparta’da otomotiv sektörünün lider ismi Opel Mutsan, dün Eğirdir Yolu üzerindeki showroomunda Yeni Opel Mokka için basın lansmanı düzenledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu, ITSO Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kabalak ve kalabalık bir davetli grubun katıldığı lansmanda konukları, Opel Mutsan Genel Müdürü Mehmet Erdoğan ve Satış Müdürü Gökhan Kahraman kapıda karşıladı.

Opel Mutsan Satış Müdürü Gökhan Kahraman, konukları selamlayarak yaptığı konuşmasında “Bugün sizi geleceğin ipuçlarını keşfedeceğiz, hayatınıza konfor, güven ve renk katacak; cesur ve kusursuz Yeni Mokka ile tanıştıracağız. Bugüne kadar ki deneyimlerinizden farklı bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız?   

Yeni Mokka İle geleceğin ipuçlarını keşfetmeye hazır mısın? Yeni ikonik Opel Vizörü, Pure panel sistemiyle zenginleşen saf kokpit tasarımıyla işte Yeni Mokka.

Mokka ilk olarak 2012 yılında Cenevre otomobil fuarında tanıtılmıştı. 2016 yılında Opel Mokka X adıyla satışa sunuldu.

2020 Aralık ayında ise 2. Nesil Opel Mokka tanıtıldı ve 2021’in ilk yarısında Avrupa’da satışa sunuldu.

İşte; Yeni Opel Mokka modern Alman duruşu, cesur tasarımı ve tüm detayları ile bugünden itibaren Türkiye’de ve Isparta’da. 

Yeni Opel Mokka özgüvenli ve cesur tasarımı ile geleceğin Opellerine yol gösteriyor. Bugüne kadarki deneyimlerinden çok daha farklı bir yolculuğa çıkmak için Yeni Mokka’nın kabinine yerleşmeniz yeterli olacak.

Tüm fazlalıklarından arındırılmış kabini, geliştirilmiş mimarisi ve son teknoloji ile donatılan dijital özelleriyle Yeni Opel Mokka dinlenmeniz, eğlenmeniz ve kendi yolunuza odaklanmanız için özenle tasarlandı.

Bir önceki nesille aynı kabin genişliğine sahip olan Yeni Mokka, şimdi daha şık ve daha kompakt.

Yeni Mokka’nın intelilux led matrix farları, en akıllı sürücü destek sistemleri ve ergonomik koltuklarıyla şehir yaşamında muhteşem bir uyum yakalamanızı sağlayacak” dedi.

Konukların tek tek, tüm detaylarıyla inceleme fırsatı bulduğu Yeni Opel Mokka, konuklardan tam not aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.