YKS 2022 sıralamasında TED Isparta Koleji Farkı

ISPARTA 20.07.2022 - 11:23, Güncelleme: 20.07.2022 - 11:23
 

YKS 2022 sıralamasında TED Isparta Koleji Farkı

YKS 2022 sıralamasında TED Isparta Koleji Farkı
TED Isparta Kolejinde 9.sınıftan itibaren uygulanmaya başlanılan ve 12. sınıfta yoğunlaşan YKS Hazırlık Programı ile YKS 2022 sıralamasında ilk 20.000'de 57 derece elde edildi. TED Isparta Kolejinden yapılan açıklamada; Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin dört yıl boyunca gösterdikleri çabanın karşılık bulmasının mutluluğunu yaşıyoruz. En büyük başarı öğrencilerimizin hedefleri doğrultusunda üniversitelere yerleşmesidir. 27 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında PDR Birimimiz öğrencilerimize tercih danışmanlığı yaparak destek olacaktır. TED Isparta Koleji olarak her  zaman öğrencilerimizin yanındayız.
YKS 2022 sıralamasında TED Isparta Koleji Farkı

TED Isparta Kolejinde 9.sınıftan itibaren uygulanmaya başlanılan ve 12. sınıfta yoğunlaşan YKS Hazırlık Programı ile  YKS 2022 sıralamasında ilk 20.000'de 57 derece elde edildi.

TED Isparta Kolejinden yapılan açıklamada; Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin dört yıl boyunca gösterdikleri çabanın karşılık bulmasının mutluluğunu yaşıyoruz. En büyük başarı öğrencilerimizin hedefleri doğrultusunda üniversitelere yerleşmesidir. 27 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında PDR Birimimiz öğrencilerimize tercih danışmanlığı yaparak destek olacaktır.  TED Isparta Koleji olarak her  zaman öğrencilerimizin yanındayız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.