Yol verme tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü: 1 yaralı

29.11.2022 - 12:37, Güncelleme: 29.11.2022 - 12:37
 

Yol verme tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü: 1 yaralı

Yol verme tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü: 1 yaralı
Burdur’da yol verme tartışmasında iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi bıçakla yaralandı Olay Burç Mahallesi, Nazif Bey Caddesi üzerinde saat 22.00 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre yolda aracıyla giden M.Ş. (24), aynı istikamette yürüyen M.K (18) ve Somali uyruklu A.H.A (17) ile yol verme konusunda sözlü tartışma yaşadı. Sözlü tartışmanın büyümesiyle araçtan inen M.Ş. ve arkadaşları ile A.H.A ve M.K arasında kavga çıktı. Kavga esnasında A.H.A yanında bulunan bıçağıyla M.Ş.'yi bacağından ve karnından bıçakla yaraladı. Arkadaşları M.Ş.'nin yardımına koşarken A.H.A ve M.K olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin 112 Acil Durum Merkezine haber vermesiyle birlikte olay yerine sağlık ekibi ve çok sayıda polis sevk edildi. Sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından M.Ş. ambulansla Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaçan şüpheliler bölgeden uzaklaşamadan polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandılar. Hastaneye kaldırılan M.Ş.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan yakalanan iki şüpheli sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Yol verme tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü: 1 yaralı

Burdur’da yol verme tartışmasında iki grup arasında çıkan kavgada 1 kişi bıçakla yaralandı

Olay Burç Mahallesi, Nazif Bey Caddesi üzerinde saat 22.00 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre yolda aracıyla giden M.Ş. (24), aynı istikamette yürüyen M.K (18) ve Somali uyruklu A.H.A (17) ile yol verme konusunda sözlü tartışma yaşadı. Sözlü tartışmanın büyümesiyle araçtan inen M.Ş. ve arkadaşları ile A.H.A ve M.K arasında kavga çıktı. Kavga esnasında A.H.A yanında bulunan bıçağıyla M.Ş.'yi bacağından ve karnından bıçakla yaraladı. Arkadaşları M.Ş.'nin yardımına koşarken A.H.A ve M.K olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin 112 Acil Durum Merkezine haber vermesiyle birlikte olay yerine sağlık ekibi ve çok sayıda polis sevk edildi. Sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından M.Ş. ambulansla Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaçan şüpheliler bölgeden uzaklaşamadan polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandılar.
Hastaneye kaldırılan M.Ş.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan yakalanan iki şüpheli sağlık kontrolünün ardından ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.