Yüksek kesimlerine kar yağarken, Antalya’nın sahillerinde deniz keyfi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.12.2023 - 17:30, Güncelleme: 09.12.2023 - 16:33
 

Yüksek kesimlerine kar yağarken, Antalya’nın sahillerinde deniz keyfi

Yüksek kesimlerine kar yağarken, Antalya’nın sahillerinde deniz keyfi
Antalya’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olurken, Manavgat’ta sabah etkili olan yağmurun ardından bazı turistlerin sahilde güneşlenip denize girdiği gözlendi.Antalya’nın Akseki, Gündoğmuş, İbradı ve batıdaki bazı ilçelerinde kar yağışı etkili olurken, Manavgat’ta dün gece ve sabahın erken saatlerinde sağanak yağış etkili oldu.Sağanak yağışın ardından güneşin kendisini göstermesiyle birlikte Manavgat Titreyengöl mevkiindeki otellerde tatil yapmakta olan turistler sahile akın edip güneşlenirken, bazı turistlerin de denize girerek Aralık ayı ortasında deniz keyfi yaşadığı gözlendi.
Yüksek kesimlerine kar yağarken, Antalya’nın sahillerinde deniz keyfi
Antalya’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olurken, Manavgat’ta sabah etkili olan yağmurun ardından bazı turistlerin sahilde güneşlenip denize girdiği gözlendi.
Antalya’nın Akseki, Gündoğmuş, İbradı ve batıdaki bazı ilçelerinde kar yağışı etkili olurken, Manavgat’ta dün gece ve sabahın erken saatlerinde sağanak yağış etkili oldu.
Sağanak yağışın ardından güneşin kendisini göstermesiyle birlikte Manavgat Titreyengöl mevkiindeki otellerde tatil yapmakta olan turistler sahile akın edip güneşlenirken, bazı turistlerin de denize girerek Aralık ayı ortasında deniz keyfi yaşadığı gözlendi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.