2024'e acı haberle başladık

YAŞAM 01.01.2024 - 15:21, Güncelleme: 01.01.2024 - 15:26
 

2024'e acı haberle başladık

Isparta’da yaşayan 24 yaşındaki Hüseyin Koçhan, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.
Geçtiğimiz perşembe gecesi motosikleti ile seyir halindeyken karşısına çıkan otomobile çarparak ağır yaralanan Hüseyin Koçhan isimli genç, bugün akşam saatlerinde tedavi gördüğü Süleyman Demirel Üniversitesi tıp fakültesi yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti. Kazada kafası ve boynundan ağır darbe alan H. Koçhan, olay yerine gelen ambulansla SDÜ tıp fakültesi hastanesine kaldırıldı. Yoğun tedavi altına alınan Koçhan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hüseyin Koçhan’ın ölüm haberini alan hastanede bulunan yakınları sinir krizi geçirdiler. Hüseyin Koçhan’ın annesi Kudret Koçhan oğlunun acısına dayanamayarak bayıldı. Anne Koçhan tıp fakültesi acil servisinde acil olarak tedavi altına alındı. Babası Hayrettin Koçhan ise ayakta durmakta zorluk çektiği ve orada bulunanların yardımıyla uzun süre yatıştırmaya çalışıldığı öğrenildi. Aslen Batman’lı olan ve uzun yıllardır Isparta’da ikamet eden Koçhan ailesi, cenazeyi yarın Isparta Halife Sultan mezarlığı‘nda defnedecek.
Isparta’da yaşayan 24 yaşındaki Hüseyin Koçhan, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz perşembe gecesi motosikleti ile seyir halindeyken karşısına çıkan otomobile çarparak ağır yaralanan Hüseyin Koçhan isimli genç, bugün akşam saatlerinde tedavi gördüğü Süleyman Demirel Üniversitesi tıp fakültesi yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.

Kazada kafası ve boynundan ağır darbe alan H. Koçhan, olay yerine gelen ambulansla SDÜ tıp fakültesi hastanesine kaldırıldı. Yoğun tedavi altına alınan Koçhan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Hüseyin Koçhan’ın ölüm haberini alan hastanede bulunan yakınları sinir krizi geçirdiler. Hüseyin Koçhan’ın annesi Kudret Koçhan oğlunun acısına dayanamayarak bayıldı. Anne Koçhan tıp fakültesi acil servisinde acil olarak tedavi altına alındı. Babası Hayrettin Koçhan ise ayakta durmakta zorluk çektiği ve orada bulunanların yardımıyla uzun süre yatıştırmaya çalışıldığı öğrenildi.

Aslen Batman’lı olan ve uzun yıllardır Isparta’da ikamet eden Koçhan ailesi, cenazeyi yarın Isparta Halife Sultan mezarlığı‘nda defnedecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.