25. Isparta Santek Fuarı kapılarını açıyor

ISPARTA 06.05.2022 - 11:49, Güncelleme: 06.05.2022 - 11:49
 

25. Isparta Santek Fuarı kapılarını açıyor

25. Isparta Santek Fuarı kapılarını açıyor
Detay Fuarcılık tarafından düzenlenen Yapı, Dekorasyon, Ev Tekstili ve Mobilya Fuarı’nın tarihi belli oldu. Detay Fuarcılık ve ASKO Fuarcılık tarafından düzenlenen Yapı, Dekorasyon, Ev Tekstili ve Mobilya Fuarı’nın tarihi belli oldu. Detay Fuarcılığın Sahibi Ahmet Sırça, bu yıl 25’incisi yapılacak olan fuarın 18 – 22 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirileceğini bildirdi.  SADECE ISPARTA’YA DEĞİLBÖLGEYE HİTAP EDİYOR Başta inşaat ve Mobilya olmak üzere yapı ve dekorasyonla ilgili tüm firmaların yer aldığı (SAN – TEK ISPARTA) Fuarı bu yıl yirmi beşinci defa kapılarını açıyor. 18 – 22 Mayıs 2022 tarihleri arasında Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde söz konusu sektörlere ilgi duyanlarla buluşacak olan fuarda Isparta ve Burdur başta olmak üzere Akdeniz ve Ege Bölgesinin Yapı, Dekorasyon, Ev Tekstili ve Mobilya’nın kalbi Isparta’da atacak. Fuara; Yapı, Dekorasyon, Ev Tekstili ve Mobilya konusunda faaliyette bulunan 100’ün üzerinde sektöründe öncü firma katılacak.  
25. Isparta Santek Fuarı kapılarını açıyor

Detay Fuarcılık tarafından düzenlenen Yapı, Dekorasyon, Ev Tekstili ve Mobilya Fuarı’nın tarihi belli oldu.

Detay Fuarcılık ve ASKO Fuarcılık tarafından düzenlenen Yapı, Dekorasyon, Ev Tekstili ve Mobilya Fuarı’nın tarihi belli oldu.

Detay Fuarcılığın Sahibi Ahmet Sırça, bu yıl 25’incisi yapılacak olan fuarın 18 – 22 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirileceğini bildirdi. 

SADECE ISPARTA’YA DEĞİLBÖLGEYE HİTAP EDİYOR

Başta inşaat ve Mobilya olmak üzere yapı ve dekorasyonla ilgili tüm firmaların yer aldığı (SAN – TEK ISPARTA) Fuarı bu yıl yirmi beşinci defa kapılarını açıyor.

18 – 22 Mayıs 2022 tarihleri arasında Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde söz konusu sektörlere ilgi duyanlarla buluşacak olan fuarda Isparta ve Burdur başta olmak üzere Akdeniz ve Ege Bölgesinin Yapı, Dekorasyon, Ev Tekstili ve Mobilya’nın kalbi Isparta’da atacak.

Fuara; Yapı, Dekorasyon, Ev Tekstili ve Mobilya konusunda faaliyette bulunan 100’ün üzerinde sektöründe öncü firma katılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.