4 ailenin konteyneri küle döndü

ISPARTA 22.05.2024 - 14:00, Güncelleme: 22.05.2024 - 14:00
 

4 ailenin konteyneri küle döndü

Isparta’da dün meydana gelen yangın sonrası 4 ailenin yaşadığı konteynerler küle döndü. Mevsimlik işçilerin kaldığı konteynerlerde tüm eşyalar yandı. Can kaybı ve yaralanmamanın olmaması en büyük teselli oldu.
Yangın Çünür Mahallesi yeni otogar mevkiinde bulunan konteynerlerde meydana geldi. Bir konteynerde başlayan yangın diğerlerine de sıçradı. Yangın sonrası bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürerek kontrol altına alındı. Konteynerde yaşayan aileler tahliye edilirken, herhangi bir yaralanma olmadı. 4 konteyner tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Modernevler Mahallesi Muhtarı Ebru Özbayrakçı ise yangın sonrası aileleri ziyaret etti. Bayrakçı; “Mahallemizdeki Newday adlı seramızdaki yangından etkilenen evleri ziyaret ettik. Yangın 4 ailenin yaşadığı evleri yok etti. Evlerde oturulacak ve kullanılacak eşya kalmadı. Yapabileceklerimizi yerinde gördük ve istişare ettik. Büyük korku yaratan yangından dolayı seradaki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” dedi.  
Isparta’da dün meydana gelen yangın sonrası 4 ailenin yaşadığı konteynerler küle döndü. Mevsimlik işçilerin kaldığı konteynerlerde tüm eşyalar yandı. Can kaybı ve yaralanmamanın olmaması en büyük teselli oldu.

Yangın Çünür Mahallesi yeni otogar mevkiinde bulunan konteynerlerde meydana geldi. Bir konteynerde başlayan yangın diğerlerine de sıçradı. Yangın sonrası bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürerek kontrol altına alındı. Konteynerde yaşayan aileler tahliye edilirken, herhangi bir yaralanma olmadı. 4 konteyner tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Modernevler Mahallesi Muhtarı Ebru Özbayrakçı ise yangın sonrası aileleri ziyaret etti. Bayrakçı; “Mahallemizdeki Newday adlı seramızdaki yangından etkilenen evleri ziyaret ettik. Yangın 4 ailenin yaşadığı evleri yok etti. Evlerde oturulacak ve kullanılacak eşya kalmadı. Yapabileceklerimizi yerinde gördük ve istişare ettik. Büyük korku yaratan yangından dolayı seradaki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.