94 yıllık ilkokul restore edildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2022 - 15:38, Güncelleme: 20.12.2022 - 13:37
 

94 yıllık ilkokul restore edildi

94 yıllık ilkokul restore edildi
Antalya’nın İbradı ilçesi Ürünlü mahallesinde bulunan 94 yıllık ilkokul restore edildi.Okulun yaklaşık 20 yıldır kapalı ve atıl durumda olduğunu söyleyen Ürünlü Mahalle Muhtarı Nutfullah Murat Yamansoy “Okulun çatısı akıyordu. Camları kırıktı. İç kısımlar hasar görmüştü. Buranın restorasyonu için Antalya Büyükşehir Belediyesine başvuruda bulunduk. Büyükşehir Belediyesi yerelden kalkınma projesi çerçevesinde okulumuz şu anda tamamen restore edilerek çevre düzenlemesi de yapıldı. Bu tarihi okulumuz önümüzdeki günlerde Agro turizm endemik bitki eğitim tesisi olarak yeniden faaliyete geçirilecek” dedi.
94 yıllık ilkokul restore edildi
Antalya’nın İbradı ilçesi Ürünlü mahallesinde bulunan 94 yıllık ilkokul restore edildi.
Okulun yaklaşık 20 yıldır kapalı ve atıl durumda olduğunu söyleyen Ürünlü Mahalle Muhtarı Nutfullah Murat Yamansoy “Okulun çatısı akıyordu. Camları kırıktı. İç kısımlar hasar görmüştü. Buranın restorasyonu için Antalya Büyükşehir Belediyesine başvuruda bulunduk. Büyükşehir Belediyesi yerelden kalkınma projesi çerçevesinde okulumuz şu anda tamamen restore edilerek çevre düzenlemesi de yapıldı. Bu tarihi okulumuz önümüzdeki günlerde Agro turizm endemik bitki eğitim tesisi olarak yeniden faaliyete geçirilecek” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.