AK Parti adaylarını tanıttı

SİYASET 15.04.2023 - 15:33, Güncelleme: 15.04.2023 - 15:33
 

AK Parti adaylarını tanıttı

14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri öncesinde Isparta AK Parti adaylarını tanıttı. Gökkubbe Fuar Merkezinde verilen iftar yemeğine yoğun katılım oldu.
TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin AK Parti Milletvekili ve 1. sıra adayı Mehmet Uğur Gökgöz, 2. Sıra Adayı Osman Zabun, 3. sıra adayı Yakup Kütük, 4. sıra adayı Nesrin Semiz, Cumhur İttifakı ortakları  MHP İl Başkanı Önder Topçu, MHP Merkez İlçe Başkanı MHP Milletvekili Adayları Basri Sönmez, Ahmet Kaya, Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partisi Başkan ve vekil adayları da katıldı. Birlik ve beraberlik gösterilerinin olduğu iftar yemeğinde Cumhur İttifak ortakları el ele birlikte poz verdiler.
14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri öncesinde Isparta AK Parti adaylarını tanıttı. Gökkubbe Fuar Merkezinde verilen iftar yemeğine yoğun katılım oldu.

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin AK Parti Milletvekili ve 1. sıra adayı Mehmet Uğur Gökgöz, 2. Sıra Adayı Osman Zabun, 3. sıra adayı Yakup Kütük, 4. sıra adayı Nesrin Semiz, Cumhur İttifakı ortakları  MHP İl Başkanı Önder Topçu, MHP Merkez İlçe Başkanı MHP Milletvekili Adayları Basri Sönmez, Ahmet Kaya, Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partisi Başkan ve vekil adayları da katıldı.

Birlik ve beraberlik gösterilerinin olduğu iftar yemeğinde Cumhur İttifak ortakları el ele birlikte poz verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.